Bircen_12 Beyzan Evet gerçekten katılıyorum ay şöyle mi böyle mi derken insan stres oluyor.Muayene gününü iple çekiyoruz resmen 🤷🏼♀️
Dilekcnkn Nilgun75 Gerçekten öyle ben bazen kontrol hakkım varken kullanıyorum insan görünce bebeğini rahatlıyor benim bayramdan 2 hafta sonra var o bile içime sinmiyor bazen 🤷♀️ Zormuş gerçekten
Nilgun75 Dilekcnkn aynen ben oynamayinca acaba birşey mi oldu diyorum,gidiyorum kalp dinliyorlar hoşçakalın diyorlar sinir oluyorum
Dilekcnkn Nilgun75 Ayy yok yaa tabi bizim burada hastahane hastahane değişiyor ama benim gittiğim yer geçen sefer 15 dk boyunca baktı hem renkli hem normal resmini falan verdi hem ultrason çıktısı olarak hemde normal fotoğraf boyutunda iyice baktı allah yardım etsin yurtdışında olmanın kötü yanlarıda var demek ki🤷♀️
Nilgun75 Dilekcnkn ben renkli uktrason ve renkli filme randevu aldım 100 Euro’ya buradaki doktorlar hayatta öyle fotoğraf vermez,sanslisiniz tek verdikleri ultrason ciktisi,obur ozellikler için özel klinige sırf onun için gitmeliyiz