minikprensimmm123 Astrotuba Ben kol ve göbekten yapıyorum canım da bacaktan korkuyorum ama artık koluma felan zor giriyor
Astrotuba minikprensimmm123 korkma aynı şey eti sıkınca hissedilmiyor ama nerde rahatsan orada yap ben göbeğe alışmıştım bazen iğne girerken çok acıyordu mesela
Littlespy Astrotuba eminim ki yakıyordur ama bana göbek çok korkutucu geliyor 😂🤭 umuyorum ki benim kısa süreli olacak kullanımım, Allah sürekli kullananlara sabır versin inşallah 🤲🏻
SerpilEsra Littlespy aslinda gobek en basiti kolanyayla yakmasini engelliyorum acimiyor hic bacak daha cok acidi bende oglumda doguma jadar gobekyaptm suan ilk defa bacak yaptm ama cok yandi
Bkorta Astrotuba evet bende bugün ilk dozu koldan yaptım gerçekten baya yaktı acı diyemem ama yangısı oluyor biraz
Bkorta Zehra-33- bende 40 haftalığım 3 gün önce pozitif çıktı testim yarın kontrole gidicem bir şey çıkmaz inşallah
Zehra-33- Bkorta nasıl atlatıyorsunuz peki ben baya bi ağır atlattım ya 12 gün sürdü öksürüğü de kaldı
Bkorta Happy-41 kendim yapamadım tabi ki annem yanımda o yapıyor sağolsun elide hafif iğne acıtmıyor ilaç yakıyor sadece :)
minikprensimmm123 Happy-41 Şuan annemin yanındayım annem kolumu tutuyor ben vuruyorum evime geçince de eşime tutturuyorum
Bkorta Zehra-33- çok şükür iyiyim pozitif çıktığım gün en çok semptomu yaşadığım gündü şu an hafif boğaz ağrım ve baş ağrım var onun dışında iyiyim öksürüğüm ara ara oluyor sabahtan akşama kadar öksürmedim hiç
Happy-41 minikprensimmm123 bende eğer yaoabilseydim koluma yaoabilirdim ancak sanırım ama tutmak vs evde yalnızken sıkıntı ,göbeğe de cesaret edemedim hiç