Mom094 Otuz milyon kelime kitabını okuyan var mı nasıl bir kitap ?? Önerir misiniz. Bir annenin doğuşu, geliştiren anne baba, anne beni tanıyor musun ? Kitaplarını da okuyan varsa önerilerini bekliyorum.
Ozlem23 Mom094 otuz milyon kelimeyi aldım ama henüz okumadım sınavlarım vardı onlara odaklandım başından biraz bakmıştım tıp ile ilgili birisinin yazdığı bı kitaba benziyo
Melek- Mom094 otuz Milyon Kelime ve Geliştiren Anne Baba’yı okudum. İKisi de Harika kitaplar mutlaka okuyun
Teacherella1 Mom094 30 milyon kelimeyi alacaktım arkadasımda görünce incelemek istedim ilk başta, çok sık kitap okuyan da biriyim ama asla 3-5 sayfadan öteye devamını getiremedim, başı çok akıcı gelmedi bana almaktan vazgeçtim
Mom094 Ozlem23 sıkıcı mıdır sizce ben biraz da bu süreci eğlenceli anlatan kitapları seviyorum. Ama bu kitabı da baya övdüler. Diğer kitaplar hakkında bilginiz var mı
Ozlem23 Mom094 bende çok ovduler diye aldım ama başı biraz sıkıcı geldi bana belki ilerde daha iyi anlatır
Aybigen Mom094 30 milyon kelimeye bı arkadastan alıp başlamıştım. Biraz sıkıldım. Geliştiren anne baba güzeldi onunbi solukta okudum. Arada açıp bakıyorum bazı bölümlere.
olaol Mom094 30 milyon kelimeyi okudum hatta eşim 2. ye okuyor vaktim oldugunda bende birkez daha okumayı düşünüyorum bence okunması gereken bir kitap. şuanda mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum özellikle doğumdan sonraki 3 ay için yardımcı olacak bir kitap bence. bir de koşulsuz evibeveynlik kitabını öneririm her anne babanın okuması gerektiğini düşünüyorum 😌
Ys35 30 milyon kelime eşim almış okumak için o okuyunca bende okuyacağım merak eriyorum yorumlar iyi diye almış
SansliAnne Mom094 Geliştiren Anne Baba kitabını aldım okumaya başladım ve öyle güzel ve eğitici bir kitap ki anlatamam.. Bir başlayınca bırakamıyorsunuz zaten. Kesinlikle tavsiyemdir..