Alice32 merhaba hanımlar🌼 Eşimin kasım ve nisanda sperm testleri bu şekilde. Kasımdan beri Proxeed plus ve keciboynuzu pekmezi kullanıyor. Gecen ayda catlatma ignesi oldum ama gebelik elde edemedik maalesef:( doktorda biraz daha deneyin dedi ama emin olamadim sizde yorumlar misiniz benim icin lütfen 💛 https://imgyukle.com/i/OgywNq
Happybsrn Alice32 koyu siyah olan yerler var ya orda ileri hareket düşük opaklnma denilen şeyde sıkıntı var o ne demek bilmiyorum
Elifdikel Alice32 opaklanma hakkında bilgim yok ama ileri hareket düşük çıkmış hamile kalmayı zorlaştırabilir ama normal spermlerin yüzdesi fazlaymış olmayacak bişey de değil destek ve ilaç tedavisi gerekebilir
Alice32 Elifdikel proxeed kullaniyor aslinda yaklasik 5-6 aydir faydasi oldu ama yeterli mi bilmiyoruz tabiki
Mimhb Alice32 bu değerlerde bir sıkıntı yok morfoloji, sayı gayet iyi. Hız daha yüksek olabilir ama o da çok kötü değil. Doktor spermlerinde sıkıntı olduğu için mi hamile kalamıyorsun dedi sana? Senden kaynaklı bir durum olmadığına emin misin?
Alice32 Mimhb bende de pko var ama ilacla büyütüp çatlatmıştık yumurtalari gene olmayinca canımız sıkıldı bilemedik napalim😏
Mimhb Alice32 biraz deneyin canım bu değerler gayet iyi hamile kalmana engel değil. Eğer birkaç ay olmazsa sen git bi yeniden muayene ol başka birşey var mı diye
Elifdikel Alice32 İnşallah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edersiniz ovulasyon testiyle yumurtlama zamaninizi bulabilirsiniz sansinizi artırır
Esrakavak Alice32 canım miktar ıyı ama ileri hız düşük. Takvıye vıtanımle 2 ayda normal degerin üzerine cok dahat cıkarsınız. Her gun sabah aksam keçiboynuzu özü yesin eşin ıyı bı marka alın soguk press olsun . Gönlünüzü ferah tutun düzelir
Gulcin-6 Alice32 rabbim en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatır inşallah 🙏🏻 Ama ilaçlardan ayrı doğal şeyler kullanmanın da faydası var arı sütü ve poleni macun yapıp kullanmayı deneseniz hem kadın için hem erkek için faydası çok fazla internetten bi araştır istersen