Minikmucizemmm Kızlar merhaba herkese ikili tarama yaptırmam lazım doktorum Zeynep kamilde yapıldığını söyledi fakat mhrsden randevu nasıl alacağım bilmiyorum daha önce yaptıran Varsa yardımcı olabilir mi ?
Merveee34 Minikmucizemmm Zeynep kamilde ikili test için perinataloji bölümüne randevu Alman gerekiyor
Smanrsmsk61 Minikmucizemmm boşuna gitme tatlım bende randevu alıp gitmiştim benim gözetimimde olmadığın için bu testi yaptıramam diyip göndermişti yani boşuna Sultanbeyli’de Üsküdar’a gittim
blue5 Minikmucizemmm ben yaptirmistim mhrs sisteminden aldim randevuyu kendim. Adim Zeynep kamil hastahanesini secin. Adim kadin hastaliklari ve dogum bolumunu secin. Adim muayene yeri bolumunde; ikili test 11-14 hafta arasi secenegini cikiyor ona tiklayin. Saat 16.00 da randevular aciliyor. 15.58 de girin o saatte bakarsaniz bulabilirsiniz insallah.🌸
Minikmucizemmm Smanrsmsk61 iptal mi edeyim aldığım randevuyu 🙄 Sultanbeyline normal Muayne randevusu mu aldın canım önce
Merveee34 Minikmucizemmm randevu alınması çok zor perinatolijiye . Oraya gittiğim zaman bi arkadaşla sohbetimiz olmustı . Gebe polikliniğine gelmişti doktoru perinatalojiye göndermişti ikili test için aynı gün yaptılar .
Minikmucizemmm Merveee34 İbrahim esener diyor , bende normal muayene alıp gitsem doktor yönlendirir ni diye düşündüm çünkü perinatoloji bölümünü seçince hiçbir hastane de doktor çıkmıyor
Minikmucizemmm Merveee34 11 haftalık canım , aradım 182den öğrendim cumartesi günü Alman gerekiyor dedi cumartesi günü arayacağım