Masal53 Ben patates kızartması çilek karpuz dondurma olmadan gün geçiremiyorum sizler hangi yiyeceklerden vazgeçemiyosunuz 🤔🤔
gunesveguney Masal53 yorumları okudukça o kadar özendim ki benim midem taş gibi ve çok şiş ya açım ama yiyemiyorum bişey yiyince batıyor resmen midem, ama dondurma asla vazgeçemiyorum 😍😍😍
halaycibasi Safisss çiğköfte yemeyin deniliyor ya ben de çok severim kendimi tutuyorum valla 😞 doktoruma da sormadım açıkçası siz sordunuz mu doktorunuza. Artık zaten hangi çiğköfteye çiğ et koyuyorlardırki 🤷♀️
Menekseyorulmaz aman aman kesinlikle olmazsa olmaz dediğim bişey olmadı daha ama bı ara meyveli yoğurtlara sarmistim 😍
selinberk Masal53 patates kızartması ketçap mayonez,hamur işi🙈😀 doktorumun yememi istemediği her şey🤣
Masal53 selinberk evet böyle ekmek arasına patatesi koycan bolca ketçap dökcen 😛😛😛 yemede yanında yat
Safisss halaycibasi Abartmadığın sürece yiyebilirsin , ayrıca onlar etli çiğ köfteler .. yani bu aldığımız çiğ köfteler hep etsiz 😊 bn 30 haftalik hamileyim kaç kere yedim
Krizantem_ Masal53 Ahh dondurma benim de canım hep dondurma yemek istiyor ama son haftalarimdayim artık ekstra kilo almiyim diye çok yemiyorum 😂 bende çilek karpuz vişne kompostosu limonata hep böyle şeyler istiyorum kahvaltıda vazgeçilmezim de peynir😄