Yasmin5555 19 haftalığız midem bulantı hapımı ne zaman kesmeye kalksam çıkarıyorum :( acaba doğuma kadar devammı edicek normalde ilk haftalarda olup kesilmesi gerekmiyor mu kızlar bulantı :-(( sizleein nasıl tecrübelerinizi yazarmısınız
Bebik Yasmin5555 16.haftada azaldı en son 18 de istiğfar etmiştim 31 de bir kaç gün tekrar bulantı oldu kesildi
Ly020818 Yasmin5555 6. Aya kadar sürdü hiçbir şey fayda vermedi kendisi geçene kadar Allah yardim etsin kardeşim kussanda bulansada yemeğe zorla kendini çünkü bn yemedim bebeğim gelişim geriliği oldu ve haftasından çok küçük olarak doğdu
bircivcivannesi Yasmin5555 16, 17 gibi azaldı ama 20. haftaya kadar ara ara kusmalar olmustu şimdi 27. haftadayim bugün yine bulantım oldu kokular yine rahatsız etmeye başladı geri dönüyor mu acaba diye korkuyorum :(
Bernamelis Yasmin5555 21 haftalık olduk hala devam ediyor 😣 ilk zamanlar gibi kötü olmasamda yinede devam ediyor 🤦♀️🤦♀️İnşallah tamamen kesilir
Aybukecakill İlk haftalardan itibaren ilaç kullanmama rağmen sürekli istifra ediyorum şuan 20+4 hâlâ aynı durumdayız 😑 umarım en kısa sürede hepimiz bu konuda feraha ulaşırız 🤷🏻♀️
Eylul_53 Yasmin5555 Mide bulantısı birazda bünyeyle alakalı canım benim ilk gebeliğimde 9 ay sürdü bu ikinci gebeliğim 4 haftalıkken başladı bulantım ilaçlar hiçbi fayda etmedi kendiliğinden 16.haftada kesildi sadece sabahları oluyor oda aç karnına olduğum için şuan 18.haftaya girmek üzereyim ama şöyle bi bilgi vermek isterim çok fazla su içmekte bulantıyı arttırıyor 😌
Saripapatyammm Ayda bırakabildim bulantı hapını. Ben de ara ara ilacı bırakıp deniyordum ama aynı şekilde çıkarıyodum. Çok şükür ki ilaç işe yaradı yoksa hamilelik boyunca hiç yemek yiyemeyecektim.