zumra8146 Ümraniye devlet hastanesinde sezaryen doğum yapan var mı kızlar? Memnun musunuz nasıl ? Özellerin doğum fiyatları çok arttığı için devlet hastanesine bakıyorum ama ameliyat olduğu içinde korkuyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi 🤗
Bsmlh zumra8146 devlet suan tamamen tıp öğrencilerinin elinde yeni mezun olacak ve olmus herkese bırakıldı bilginiz olsun belki memnun kalan vardır ama son 7 aydır bu sekılde dr kendileri poliklinikte bile yok isimleri var
Esos93 zumra8146 bundan 3 yil önce ablam yapti orda sezeryan hatta iki kere yapti cok memnun cok ilgililer herseyi arastirup bakıyorlar ama pandemi surecinde durum nasil isliyor bilmiyorum cok fazla yakinim var orda dogum yapip bihayli memnun olan
ftmlgz zumra8146 yengem 2019 mayısta oldu genel istemişti. O zaman korono olmadığından iki hastalı odaya almışlardı ama memnun kalmıştı.
Bsmlh zumra8146 korkmanız için yazmadım ama bilin istedim cünkü giden o isimle o dr sanıyor asistan oldunu anlamıyor yinede başka arkadaşlar yazar gerçi
Esos93 bende orda yapmayi düşünüyorum acikcasi yakin zamanda dogum yapanlar yazarsa bana da fikir olur
Sevvalhayal1 Bende oraya gitmeyi düşünüyorum ilk gebeliğim daha belli değil normal mi sezeryan mi giden varmı