Secel Merhaba hanımlar uygulamayı silmeden önce bebeğim de hazır uyumuşken doğumumu yazmak istedim size😊 malum ağrılarım vardı nst de çıkmıyordu ve 40. Haftam dolmak üzereydi. Perşembe günü yani tam 40. Haftamızın doğduğu gün ağrıyla uyandım defalarca uykumdan daha sonra belirtisini gönderdi kızım geliyorum dedi😂 hemen doktora koştuk sabah saatlerinden akşma kadar sancı çektim hastanede ama şiddeti çok değildi ağrı çıkıyordu ama ne bebek kanaldaydı ne de açılmam vardı doktorum baktı ki gelmiyo sezeryan seçeneğini sundu tabi ben kolay nasılsa diyerek girdim sezeryana epidural olmama rağmen rahat durmamışım ve konple uyumuşum uyandığımda odaya alındım titriyordum iğne yapıyolardı ama ağrılarım dayanılmaz derecedeydi hele ki o sonda🙄🙄 neyse bi kaç iğneden serumdan sonra kendime geldim ve bebeğime kavuştum ama ağrılarım o kadar fazlaydı ki bebeğimi bile görmüyordu gözüm ertesi günüde şiddetli omuz ağrısıyla toparlayamadım kendimi ama bugün daha iyiyim şükür kızlar imkanınız varsa normalı zorlayın açıkcası ben öyle dendiği gibi bi kolaylık göremedim sezeryanda😔 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes sağlıkla kavuşsun evldına hakkınızı helal edin uzun oldu kızlar🤗❤️