serifeyvz GynoTardyferon , Gasvin duo , Devit ( damla ) , Decavit kullanan varmı aramızda , ve bir yan etkısını flan gördünuzmu hiç . Bana doktorum bunları verdı artık ılac ıcmekten mıgdem ıflas ettı , Yınede her halımıze bin şükür .
Mucizepamugum serifeyvz bana doktor sadece decavit verdi onu kullaniyorum hergun baska kullandigim ilac yok doguma kadar kullancekmisim nasip olursa kac haftalik gebesiniz🌺
Ayazali serifeyvz gynoferon magosit devit ve decavit kullanıyorum günlük🤗bana yan etkisi olmadı severek içiyorum hepsini😁
Mom01 serifeyvz 16. Haftaya kadar sadece decavit kullandım sonra d vitamini kan ilacı eklendi mide bulantısı dışında pek bişeyini görmedim
milena11 serifeyvz lansor +ocean mummy multi vitamin +sidefer+coraspirin+gaviscon+aralıklı parol hayatımda içmediğim ilacı içtim ben😅
Mucizepamugum serifeyvz aramizda tam 1 hafta varmis 🤩20+6 Rabbim nasip ederse bizde 🤲decavit cok pis bi ilac yutarken zorlaniyom ben ama olsun sagligi yerinde olsunda yutmaya raziyim ❤
Mom080 Sidefer ve magnezyum hapı kullanıyorum sadece değerlerim iyi olduğu icin multivitamin kullanmıyorum 3 aydır
MDT serifeyvz sizin bahsettiğinizi bilmiyorum ama bana gynoferon vermişti doktorum mahvetti beni. İçtikten yarım saat sonra aşırı mide yanması,bulantı,halsizlik ardından aşırı kusma ama eziyetli bir kusma böyle midem boğazım yana yana,kusmadan sonra 1 gün boyunca mide ve boğaz yanması yaptı. Doktoruma söyledim hemen değiştirdi.
Nur21_drk serifeyvz resmen torbalarca ilaç aldım bende dün gittim hastaneye yine ilaç yazdılar gasvin senin midene iyi gelir yanman ekşimen varsa eğer diğerlerini bilmiyorum
Gamseee serifeyvz euthyrox ((tiroit için) diaformin (şeker için ) ferplex’fol ecopirin imom magnorm daha ne olsun 🤦🏼♀️😁