Ezgi5566 Ezgi11111 ya sizinle aynı şeyleri yaşıyorum 35. Haftadayım ikiz gebelik yürüyemiyorum dönemiyorum acıdan
Ezgi11111 Ezgi5566 Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin inşallah ya nasıl olucak bilmiyorum😊
Ps17 Yagmur58 anladım canım benim randevu pazartesi merak ettim . Benim daha hiç sancı çıkmadı bakalım çıkacak mı 🤭
Yagmur58 Ps17 Hayırlısı benim az az çıkıyor evde çek sancını dedi 😊 suni sanci verirler burda mahvederiz seni dedi doktorum
ulviyedemirbas2 zeynepbalci 2cısı sağlık ocağında alındı bana ne zaman bebek oldu haber edın dediler bende hastaneden geldıkden sonra aradım onlarda gel topuk kanı alıcaz dedıler
zeynepbalci ulviyedemirbas2 hastane kaçıncı gün gideceğimizi söylememiş de, sağlık ocağı da şimdi tatilde pazartesi 6. gün oluyor götürsek geç olmaz dimi başka zaman yok çünkü
Ps17 Yagmur58 benim doğum yapacağım hastane evime 150 km uzaklıkta muhtemelen sancıdan emin olduğum an yola çıkıcam birde yol tasamız var 😅
zeynepbalci Merinosunannesii inşallah🙏 Sarılık olunca ne yaptınız hastaneye yatmıyolar dimiii emzir mi diyolar sadece
Ozglll zeynepbalci tatlım incir kompostosu önerırım kızımda aşırı süt yapmıştı bende bol bol iç suyunu incirlerıde ye gelır inşaAllah
Merinosunannesii zeynepbalci kan alıp değerine bakıyorlar 15 üstü olunca hastaneye yatıyorlar bizim 13 çıktı
zeynepbalci Yusrahmet oy kurban olurum şükür iyisiniz🙏 Evet baya Mayıs bebeği olacakken Nisan bebeği olan varmış 😅😅
zeynepbalci Merinosunannesii bizim de şu an 13 acile getirdik de yatırdılar gelmişseniz madem dedilerr🤭😟😟
mucizemm_3 zeynepbalci Allah razı olsun ☺️… amin 🤲🏻 Ben kısıtlama olmadı bi yandan daha iyi oldu gelen giden olmuyor eşim izne çıktı beraber ilgileniyoruz