zeynepbalci Mayıs’ı bekleyemeyip Nisan’da gelen bebişler nasıl anneler siz iyi misiniz sohbet edelim birazcık 🤗🤗🤗
bozkurt_19 zeynepbalci bende pazartesi normal doğum yaptm günümüz 10 mayıstı erkenci çıktı bizimkide 🙈
Mervekklkdmn zeynepbalci en tembel mayıs bebeği benimki galiba 2 mayıs gözüküyor doğum ama benim kız daha bekliyor
zeynepbalci Nundiyebiri salı akşam sezeryanla doğum yaptım, bugün nasipse hastaneden çıkıcaz hastanede uyunmuyor, çıkarız ümidiyle ayaktayım yürümeye çalışıyorum 🤗
Nundiyebiri zeynepbalci ayyy çok güzel Rabbim bize de nasip etsin bizde vajina agrısından uyuyamıyorum acayip bir baskı var
Egencer_ Oykuaygun kaç haftalık doğum yaptınız? Allah sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin miniğinize sizle birlikte 🙏🏻🧿🌸
kucuktosbik27 Oykuaygun bence çok güzel zamanda gelmiş ya 😅 gözünüz aydın bu arada Allah analı babalı büyütsün☺️ bizim sülale karantinadan sonra doğar inşallah diyo niye diyorum e gelir bi beş dak uğrarız diyolar ya karantina niye var Allah aşkına hergün geziyorlar bide ziyarete gelceklermiş 🤦🏻♀️😅 sizin iyi olmuş oyğzden doğum için anneniz belgeyle falan gelirde gerisi otursun evinde sizde az kendinize gelirsiniz bu arada☺️
Elifozcan_ zeynepbalci açılma varmış 3 cm sürekli yatman lazım dedi ama yinede erken Gelicek gibi duruyor dedi
Ezgi11111 Benimde 19 günüm kaldı inanılmaz bir baskı hissediyorum vajinamda kalkarken ağrı sağa sola dönerken yürürken karınca gibi yürüyorum ağrıdan bakalım ne zaman gelecek korkuyorum da bir yandan sağlıkla gelsinde birşey istemiyorum😊
Ezgi5566 Ezgi11111 ya sizinle aynı şeyleri yaşıyorum 35. Haftadayım ikiz gebelik yürüyemiyorum dönemiyorum acıdan
Sulleersoy Benim bebeğimde erken doğdu 16 mayısı beklerken 23 Nisan’da doğdu şu an küvezde akciğerleri de enfeksiyon varmış