Nurelf12 Kızlar sizde de huzursuz bacak sendromu var mı benim bu aralar iyice arttı çok kötüyüm olan varsa ne yapıyor acaba
yasemin257 Nurelf12 malesef uyuyamiyorum uykunun tadini bile alamiyorum 37 haftaligim ve ne yapicam bilmiyorum 😏
minikturta Nurelf12 belirtileri nedir acaba yani kendimde de olduğunu nasıl anlatırım sikayetiniz ne 😒
mavis24 Nurelf12 bacaklarıma vurmaktan sabahlıyorum beni bitirdi resmen kendimi bi temiz dövesim var anca bacaklarıma vurunca iyi geliyo
Rusen96 Nurelf12 bende bu bir tek bende oluyor saniyordum. Banada ara ara geliyor koparasim geliyor cidden
hanimhanimcik kız tövbee niye koparıyorsun bende de oluyor çok rahatsız edici bir durum anlıyorum, gecenin bir yarısı kalkıp içerde turluyorum rahatlamak için zıplıyorum🤣🤣 geçici olduğunu düşün oku üfür bacaklarına yapcak bişe yok sabır edicez
Nurelf12 aslannaz21 Filizaybars Ashleyjoy_Asya Akbulutsevda hanimhanimcik @yasemin257 @cilekreceli @minikturta @mavis24 @Rusen96 ya gerçekten illet bişey bu postu açtım sonra kalktım turladım bişeyler yaptım o kadar sinirlendim ki teli elime alıp yorumlara bakmayı bile unuttum resmen kesesim geliyor bu aralar her gün oluyor ve sol bacak tutuyor en son uyuyakalmışım zaten
Ashleyjoy_Asya Yağla masaj yapın yatmadan önce iyice ovalayın ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum kasıklarıma karnıma sürüyorum bana iyi geldi inşallah sizede gelir 🙏
Filizaybars Nurelf12 canım bende bekarlığımdan beri var hemde ellerim de ve ayaklarımda gerçekten lanet birşey Allahım kimseye vermesin . 2. Hamileliğim ve hamileliklerim de bin katına çıkıyor asla uyku uyuyamıyorum sabaha kadar ağlıyorum bi çaresini de bulamadım ne yapacağımı şaşırdım artık
aslannaz21 Nurelf12 bende de vardi doktoruma soyledim magnezyum verdi kullaniyorm inanilmz rahatim ve ayrica berbat biseymis doktoruna soyle yazsr mutlaka
Filizaybars Nurelf12 uyku haram her gece aynı şey geceyi geçtim gündüz bile oluyor artık gündüz bile uyuyamıyorum 31 haftalığım şuan sezeryan olacak 7 hafta geçer mi nasıl geçer bilmiyorum
Iremciksem Nurelf12 benimde bu aralar çok arttı gece gündüz ağrıyor 😢 eşarp bağlıyorum bacağıma geçiyor 😔
Elf_34 Bende sadece bendemi oluyor diye düşünüyordum 😔22+2 ne gece uykum var ne gündüz dengemi bozdu uykumdan uyandırıyor resmen gerdiriyorum masaj yapıyorum vuruyorum dolaşıyorum yok canıma tak ediyor gün ışırken uyuyup kalıyorum umarım en kısa zamanda geçer hepimizin rahatlarız 🌸🙏