Nily Kizlar selam 23+4 haftaligim dun aksam hafitten bir kasik agrim vardi yatarken farkettim sabah wc girdigimde yesilimsi kokusuz bir akinti geldi ilkkez oldu:( korkmalimiyim hafiften belimdede agri var Enfeksiyonami isarettir Bir kac haftadir akintilarim fazlalasmisti ama ama normal di. Bu yesilimsiyi ilk kez bugun gordum me yapmam gerek suan Usutmekten falan olurmu bu
Dorati Nily benim kendşmi bildim bileli akıntım yeşildir hamilelikte dahada cok arttı suan 38+3 deyim ama sen yinede bş doktoruna danıs canım yeni başladıysa belki ilaç falan verir
Deletedmom15257 Nily enfeksiyon ve mantar belirtisi genekde yeşil akıntıyla anlasiliyo sen dr git o gereken tedaviyi verir cnm
Snur94 Nily yeşil akıntı mantar demişti doktor bana sirkeli suyla taharet yap demişti benimde sizinle aynı haftalarda gelmişti
Esraece Benimde yesil akintim olmaya basladi doktora gittim mantar cikti fitil kuplaniyorum suan sende doktoruna danis rn iyisi
Nily Peki bunun yaninda hafif bir kasik yada bel agrisi yaparmi bu Simdi ilk tuvalete gittigmde gordum bakalim ikinci gidisimde gorcekmiyim😢 gece girdigimde yoktu sbaah oldu ya cok sinir oldum🙁