Mislinaaa Merhaba anneler ve anne adayları size bi sorum olucakti 6 aylık hamileyim ve mantar sorunu yaşıyorum doğal ilaçlarla yada kremlerde bu sorundan kurtulan oldu mu yada tavsiyeleriniz var mi yardımcı olur musunuz
Melike Mislinaaa doktorunuza danışın maalesef ilaç kullanmadan kolay kolay geçmiyor. Bol bol su için, iç çamaşırınızı sık sık değiştirin ve pamuklu çamaşırlar kullanın.
Vera_vera Mislinaaa mantar değilde enfeksiyon kapmıştım çok kötüydü Allah kimsenin başına vermesin iki hafta boyunca çektim sonra doktota gittim bi toz verdi akşam içip uyudum sabah çok şükür bitmişti doktora gitmeni tavsiye ederim ve bol bol su içmeni
Aysobaciniz Mislinaaa ilaçsız geçmiyor maalesef. Doktorum bana bir litre suyu kaynat kaynayan su soğuduktan sonra içine bir kahve fincanı elma sirkesi koy onunla temizlen dedi işe yaradı ama geçici oldu buna artı olarak zalaın diye bi krem vermişti. ama doktorunuza danışın ilaç öyle kullanın 🌸
M-r-v Sirkeli suyla teharetlenmeni tavsiye ederim aynı sorunu yaşıyorum şu an 2 gün demedi sıkıntılarımı giderdi. Çok geçmiş olsun