Esmaaa Insallah canm benm sag selamet cok kolay gelsnler . baska âgah ismini dusunen de varmis.biraz cevrede yorumlar iyi gelmedi de bizim.sizin cevrede yorumlar nedir ?fk54
fk54 Esmaaa Ahah bilgili cok bilen demek peygamber efendımız sav biz sozu vardı agah olun efendiler gibi ordan duymus ve karar vermıstım ben kimse olumsuz bir durum soylemedi
Xrem Marssson biz Atakan koyucaz ama Ataberk, teoman, yağız, mert, Doğukan, çağatay, edis, tuğra, kayra bunlarda listemde vardı 🙈😅
FatmanurHas fk54 anlamı bolluk bereket adalet falan gibi şeylerdi dinen de internetten araştırdığım kadarıyla caiz ama bilemiyorum 🤔
AslhanDzenli ZehraEmirolu Sahabelerden diye istiyorum bu ismi koymayı aslında ben de düşündüm anlamı çok düşündürdü ama Peygamber efendimiz değiştirirdi kötü olsaydı zaten kötü bir anlam taşıyan veya caiz olmayan isimleri değiştirdiği gibi . Bir de ameller niyetlere göredir esir olsun dinine, kitabına, vatanına, milletine diye düşünerek koyuyorum inşallahh 🙏🏻
ZehraEmirolu AslhanDzenli ben de eşimi ikna edebilirsem çok istiyorum Yasir koymak bakalım gerçi cinsiyet de belli değil ama 😊
Elvincagan Benim oğlumun adı Çağan ali begendigim isimler toprak,bulut,Mirza,mizar , yaman, cesur ,altay bizim dogacak bebek cesur istiyorum insallh
FatmanurHas rabia_rabia bende daha önce hiç duymamıştım internetten araştırdım farklı geldi hoşuma gitti ☺️