Birdemetanne Herkese merhaba son adet tarihim 27 Mart 25 Nisan da test yaptım ve pozitif çıktı adetimi 3 gün geçmişti zaten ama eşim korona olduğu için doktora gidemiyorum korkuyorum açıkçası kimyasal gebelik falan olsa anlar miyim 4+5 yazıyor uygulama da
Gizemburak35 Birdemetanne canim bende 3 eylul son adet tarihimdi 5 ekimde test yaptim silik cizgi cikti hastaneye gidip ayni gun kan verdigimde 3 haftalik dedi seninde sanirim 3 haftalik falandir herhalde tabi kan alinsa beta hcg degerindeb daha saglikli belli olur kac haftalik oldugu simdi 34+1iz darisi size insallah:))
Bsrglpp Birdemetanne canım hayırlı olsun :) henüz çok küçük bi iki hafta bekleyip öyle git ki gözüksün bebiş kanaman falan olmaz ise inşallah sorun yoktur
Gizemburak35 Birdemetanne cok yeni gebeligin pek anlayamazsin suan kesede gozukmez zaten hayirlisiyla biraz bekliceksin canim ama aklina kotu biseg getirme suan agrilarin olur yerlesme agrisi
2melekannesi_ Birdemetanne hayırlı olsun öncelikle 🌸 sizinle aynıyız benim de sat 26 mart. Henüz doktor için erken zaten muayenede görünmesi kalp atışının duyulması falan 6.hafta gibi oluyor. Allah korusun kimyasal falan olsa kendiliğinden kanama başlar anlarsınız yani. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🤲🏻
Birdemetanne Gizemburak35 Alalh sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah çok sağolun hastaneye gidemedigim için ilk gebelik olduğu için tedirginim
Birdemetanne Bsrglpp sağolun çok teşekkür ederim eşim de ailesine falan söyledi acaba dedim yanlışlık olmasın tedirginim
Gizemburak35 Birdemetanne amin sagol canim tum hamislerin basina bebislerini saglikla kucagina almak. Sua hastanede dediigim gibi kadin dogum doktoru sana folik asit baslattirip beta hcg degerine gore kac haftalik olduguni hesaplayip sana soylicek. Kese gozukmesinde belli olur hersey ben ogrendikten 10 gun sonra keseyi gormustum :) ve zaman gecmiyor haklisin ama endiselenme benimde ilk gebeligim biraz soguk kanli olmak evham yapmamak lazim 😍
Birdemetanne 2melekannesi_ 2melekannesi_ Allah razı olsun içim ferahladi teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
GoncaClk Birdemetanne Öncelikle hayırlı olsun ben kimyasal gebelik geçirdim öyle bişey de kanama başlıyor ve regl oluyorsunuz Allah korusun. Sağlıklı bır gebelik geçirirsiniz inşallah 🌸
Birdemetanne GoncaClk Çok sağolun kimyasal gebeliği duydum ama nasıl olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum