Zeynepsultann Hemoroid için ilaç yada krem kullanan varmı çok kötüyüm cuma randevum var ama ölüyürum 😒
Ozge0200 Zeynepsultann allah yardımcın olsun çok zor ben acillik olmuştum krem vs hiç fayda etmemişti bana proctolog krem vermişti sıcak suda otur biraz rahatlatıyor cnm
Zeynepsultann gulin-35 Ozge0200 sıcak suyu denedim geçmiyor allahım kimseye vermesin bu acıyı 😢 yarın bi eczaneye gideyim teşekkür ederim
Ozge0200 Ozge0200 aman dikkat et benim ağrıdan tansiyonum düştü kendimden geçtim o dereceye geldim kabız olmamaya çalış doktor bana Kaysı çayı ve kefir iç dedi onları içtikten sonra normale döndüm sende başla canım hemen
gulin-35 Zeynepsultann doktora gıttım bende bu yuzden cok kotu gercekten vıks onerdı bıraz yakar ama mentol damarların toplanmasını saglar dedı boyle bı acı yok yanı agrısı fena
Zeynepsultann gulin-35 gerçekten çok kötü ilk kez bu kadar acı yaşadım arada olur ama sonra geçerdi resmen sabahladım bu acıyla 😶
BrcnTc1506 Proctolog ve redakain ikisini karıştırarak sürmemi söyledi 2-3 günde geçiyor ben faydasını gördüm ondan hariç kabızlık yaşamamak içinde dupalac diye bi şurup verdi