esraizmirli Yaprakdokumusever sadece size yapılıyor 1 hafta oldu doğum yapalı refakatçiye istenmiyor ücretide 150 tl
analaka Yaprakdokumusever daha geçen hafta pendik medipol hastanesinde doğum programı hakkında fiyat bilgisi almıştık ek fiyat olarak korona testi yapıyoruz ücretide 150 tl dediler
esraizmirli Yaprakdokumusever rica ederim sezeryan doğum yaptım ben herşey çok güzeldi şükürler olsun hastane olarak da herşey çok güzeldi temiz hastane hemşireler hasta bakıcılar çok çok iyiler🥰 siz hangi doktorda takiplisiniz normal doğummu yapacaksınız
Yaprakdokumusever esraizmirli saadet hanıma gidiyorum şimdilik normal gözüküyor inşallah öyle devam eder 🤲🏻
Yaprakdokumusever esraizmirli 35 haftalığım 🐣 siz neden sezaryen oldunuz ya son anda sezaryen olurum diye korkuyorum ben 🥲
esraizmirli Yaprakdokumusever benim bebeğim 4100 gr gözüküyordu ultrasonda birde suyum çok fazlaydı bebeğim kanalaa giremedi 40. Haftaya kadar bekledi Saadet hanım bir türlü girmedi kanala suni deneyelim dedi ama inmeeme olasılıgıda var dedi kanala eşimle konuştuk hiç riske atmadan sezeryan tercih ettik iyikide sezeryan yapmışım bebeğim kakasını yapmış Tam zamanında müdahale etti Saadet hanım çok şükür
Yaprakdokumusever esraizmirli Bende bilgi ve tecrübesine güveniyorum inşallah gönlümce olur her şey 🌸 benim tüp bebek aslında zorunlu sezaryen olabilirmişim de ilk normal denemek çok isterim
esraizmirli Yaprakdokumusever Saadet hanıma güvenin işinde iyi yani bazen riske atmamak en güzeli Rabbimm sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Serieymn Merhabalar bende Pendik medipole gidiyorum salı günü daha fiyatlandırma ile görüştüm. 150 TL imiş korona testi. Bnde 34+3 günlügüm.rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏 🥰
analaka Yaprakdokumusever bende pendik medipole gidiyorum Esra nur tola hanıma 😊 ama hastane sizce doğum için tam donanımlı tecrübelerinizi nizimle paylaşırmısınız
Serieymn Yaprakdokumusever bende canan hocaya gidiyorum memnunum. Hastanenin tek sıkıntısı gece doğum olduğu takdirde kendi doktorumuzu istersek +1000 TL ücret veriyor olmamız.
Yaprakdokumusever analaka arkadaşım da esra hanıma gidiyo çok memnun 😊 henüz tecrübem yok ben de merak ediyorum küvezi yenidoğan yoğun bakımı vs. var mı diye 🧐
esraizmirli analaka hastanenın herşeyi var çok dnanımlı temiz sıcak hemşireler olsunn hasta bakıcılar olsun hepsi çok iyiydi ben çok memnun kaldım ☺️
analaka Yaprakdokumusever ben 12 haftalık hamileyim geçen hafta gittiğimizde gerçekten mütiş baktı.Tüm detaylarıyla açıklayıcılığıyla çok iyidi .Ama bende hastane konusunda nasıldır omu metak ediyorum.Bi hemşirrye sordum yenidoğan yoğunbakımı var dedi ama detayını bilmiyorum🙄 ama doğum fiyatları falanda uygun geldi bana