Yasminyenice Arkadaşlar Merhaba. Benim adet tarihime göre 7 haftalık bebeğim var. Ayın 13ünde doktora gittim doktor 5 haftalık dedi dün başka bir doktora gittim o da 5 hafta 3 günlük dedi Yani 9 günde 3 günlük büyümüş. Kan testi istedi şehir dışında olduğum İçin veremedim. Çok tedirginim bu durumu yaşayan var mı?
Keziban Yasminyenice bu durum değişebilir benim hesabıma göre şu an 28 haftalığım ama doktora ve ultrason göre 29 oluyo hatta 27 olabiliyo korkulacak bir durum yok bence ama kan testini zaten artık her ay düzenli vereceksin.
Hatice3 Yasminyenice geç döllenmeden dolayı olmuştur canım sen bundan sonra kese büyüyormu bebek oluşuyormu içinde ona bakacaksın ultrason tarihine göre 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulur onu duyarsan için rahat eder ve sonradan zaman tarih düzeliyor büyüdükçe
Hifask44 Yasminyenice merhaba uzun zaman olmuş ama ben durumunuz hakkında bilgi alabilir miyim bende aynı durumu yaşıyorum ve çok tedirginim
Yasminyenice Keziban öyle mi dersin? Bir de ben şehir dışında olduğum İçin doktor yolculuğa devam etmeyin kanaman olabilir dedi, korkutmak istemem dedi ama ben tedirgin oldum
Keziban Yasminyenice ilk üç ay tedbirli olmak gerek çünkü çocuk tutunmaya başlıyo bir nevi muhtemelen bunun için demiştir sen dikkatli ol yine de ve korkma asla sen artık bir anne adayisin güçlü olman gerek 😊