Melekalkan06 Arkadaşlar randevu sıkıntısı olacak sanırım nasıl bi yol izlememiz lazım bilemedim durduran polise karnımızı göstersek izinli sayılırmıyız 😂 🤷♀️
Ozge20ulu Melekalkan06 hehe neguzel olurdu🥰 Mesaj geliyor ya randevunuz var şu saatte diye onu göstermek yeterli galiba
gulin-35 Melekalkan06 sayılırsın tabı dun aksam esımle b12 ıgnesı vurulmaya gıderken durdurdu benı gorunce dırek gecın dedıler
ysmn_kck17 Melekalkan06 Bana yasaklarda nasıl rahatça cikabiliyorsunuz diyorlar . Eşimin izin kağıdı var diyorum benimde izin belgesi içeride 🤣
Ozge20ulu Melekalkan06 valla bişey olmazda denmiyorki bizim ülkemizde ,karı koca motorsiklete gidiyor kadını indir diyor polis 🙄Corona varmış sosyal mesafe🤪bende bu durumdayken sorun olacağını düşünüyorum inşallah da olmaz🥰
Simsim5 Benimde salı günü randevum var gittiğim hastane bir gün önceden izin belgesi gönderecekmiş bana öyle dediler ☺️
Taze_gebe Melekalkan06 hastaneye sordum randevu mesajınız ve sizin tipiniz yeterli dedi isterseniz doktorunuz da kağıt versin dedi 😂 doktorum da daha önce hiç sorun olmadığını vs anlattı kağıt vs almadım yani bakalım 11 mayısta gideceğim🥴