Hiranurelifismail Hayırlı geceler arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim ara ara bebeğin kipirdilarini hissetiyorum ama çok nadir normalmi sizler kaç haftalık iken hissettiniz tam olarak 🤰
busratkgz57 Hiranurelifismail bende ilk gebeliğimi 18.ci haftada hissetmiştim , ikinci gebeliğimde 16.cı haftada hissetmeye başladım :)
Hiranurelifismail busratkgz57 benim. De 2 ci gebeliğim kızımda hissettim ama oğlumda bu sefer bu dönemlerde çok hissetmiyorum tedirginim biraz oyuzden
Hiranurelifismail Hamileyim-mutluyum eğer öle ise normal sanırım inşallah bende hissetirim.😊 Biranonce
Hamileyim-mutluyum Hiranurelifismail hissedersin canım ilk hamileliklerde 24.haftaya kadar hissetmemek çok normal senin de az kalmış hissetmene
Elcinoruc Hiranurelifismail 17+2 yim özellikle akşamları yemekten sonra hissedebilecek miyim diye elim hep karnımda ama yeni yeni kıpırtılarını hissediyorum ve okadar güzel bir hisssii👶🏻👶🏻💙💙💙🥰
Hiranurelifismail Elcinoruc maşallah sizin adınıza sevindim hemde en güzel hislerden biri ben kızımda daha net hissetiyorsun ama oğlum ağırdan alıyor kendisini sanırım 🙈😊 bende sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini