atlasinannesii 29.haftamdaym göbek deligim gerilmeye başladı ve dokununca acı hissediyorum ve göbeğim aşırı gergin ağrım sancım yok bebeğim de hareketli şükür ama çok sertlik var rahatsız edici bi sertlik sizce sebebi ne
kucuktosbik27 atlasinannesii bebiş büyüyor göbüşüne dayıyor kendini benimde öyleydi yırtılcak gibiydi göbek deliğim sonra nemlendirmeye başladım baktım çatlicak gibi aklıma geldikçe krem yağ sürdüm sonra hafifledi çok şükür yada ben alıştım bilmiyorum ama o göbek çizgizi dediğimiz mevzu o zamandan sonra oluşmaya başladı 36 haftalık olduk bugün göbek deliğime azdaha baskı yaparsa delik dışarı çıkıcak😅 ende istemediğim şey ama bakalım☺️
Gizzem atlasinannesii 26.haftadayim özellikle yemek sonrası göbek deligimden karnıma doğru yayılan bir ağrı hissi oluyor birkaç haftadır. Karnimda kahverengi bir çizgide oluştu. Gerginlik hissini ancak kremle atabiliyorum .
Cansel129 atlasinannesii bide aci hisetigin zamn bebek orda mi oluyor yani şöyle bebek kendini sertleştiriyor ve Bn dokununca aciyor o şekilde mi
atlasinannesii kucuktosbik27 şu hafif kahve rahimden göğüs e kadar uzanan çizgi bende 23 de oluşmaya başlamıştı şımdı daha da belirgin ama insanın canını sıkıyor ağrı sancı yok ama bunaltıyor baya
Cansel129 atlasinannesii canım bnde 29+2deyim benim de öyle oluyor taş gibi oluyor karnım bebek te gayet hareketli eğer hareket olmasa endişe edilir ama şuan gayet normal gaz da olabiliyor o yada kabızlık çatlaklar oluştuğu için kaşıntı oluyor bnde 22 de fln başladı çatlak göğsümde karnımda ve kasiklarda kaşınıyor Du çatlak kremi sürüyorum suan çok güzel nemlendiriyir iyi geliyor
kucuktosbik27 atlasinannesii normal ama korkmanı gerektiren birşey yok bol bol çatlak kremi yada yağı sür rahatlatıyor baya
atlasinannesii Gizzem benim biraz ovalayınca sanki yumuşuyor gibi oluyor sonra yine kasılıyor Allahtan hareketlerini hissediyorum da ondan içim rahat ediyor
atlasinannesii Cansel129 ya nasıl tarif etsem göbeğin sağ tarafında mesela bi sertlik oluyor ovalıyorum iki tık tık yapıyorum hareket ediyor ama bi taraf sertleşiyor yani
Zehraaa98 atlasinannesii bu bahsettıgın bende de oluyor canım cocuk genleşiyor muhtemelen orda da ya dizi ya dirseği var ben ultrasonda gördüm ayagını diretıyor banaa 😂
Cansel129 atlasinannesii bebisin dır kafası ayakları olabilir benim şuan da da öyle tam göbek deliğini orda sert bsy var msj yapıyom yumuşuyor bu sefer başka yere gidiyor sert yapıyor kendini ☺️
atlasinannesii Zehraaa98 aynı kafaya benziyor belki de ayakları hani sıkılaşan yer büyük olunca insan kafası sanıyor herhalde
Burcuckmk atlasinannesii Benimde cok aciyordu o haftalarimda göbek büyüyor gobek deliği dışarı cikmaya başlıyor ondan 33+6 dayim yeni gecmeye basladi acısı