Trilece GamzeBaz yaa öylemi hadi hayırlısı o zaman beraber takip edelim güzel haberler verelim birbirimize inşallah, yumurtlama günleri değişiyor canım ya benim geçen aykiyle bu ay ki farklı zamanlarda oldu mesela
GamzeBaz Trilece aynen vlla canm Bn subat ayında farklı gunlrde 2 kere gordum yumurtlama mesela nasıp hersey o tuttu sonra kürtaj oldum 😪
Trilece esras bizde karnimizin olduğu gunleri görelim o duyguyu tadalim hayırlısıyla inşallah canım ya 🤗
Trilece Benim degerlendirmelerim bugün son buldu ovulasyona göre kızlar, yumurtlamadan 17 gün sonra gebelik testi önerdi testi aldığım Ebru hanım(birgebeningünlüğü). Oda adetime denk geliyor zaten hayırlısı inşallah dualarınızı bekliyorum 🙏🤗🥰
Trilece Berraeray1 adet gecikince veya belirti hissedince, birde çoğu kişi ovulasyon testi ile gebelik planladığı için belli bir süre sonra gebelik testi yapiyor canım ben yumurtlamadan 17 gün sonra yapacağım mesela
Berraeray1 Trilece bende test yapmadım ama akıntımdan ve kasık ağrım dan anlıyorum yumurtlamayı o günleri değerlendirdim onun üzerine 17 koyup test yapsam olur herhalde
Fener1608 Trilece Bugün başladım bende allah utandırmasın hepimize hamile kalmak nasip olsun inşallah ilk denemem inşallah ilk seferde görürüm hamilelik testinde çift çizgiyi
Trilece Berraeray1 yumurtlama olduğundan eminsen olabilir canım ben ovulasyon testinde direkt gördüğüm için emin oluyorum