GamzeBaz Btl_0909 Rabbım yazdıysa olan olur canım hayırlı haberlerini bekliyorum 😊inşallah isteyen herkese nasip etsin Bi evlat
Syda01 GamzeBaz 30 günde bir adet döngüm adet bittikten sonra başladım testi yapmaya 16 sında ve 17 sinde pozitif cıktı ovülasyon testi 1 mayısta olmam gerekiyordu 5 ine kadar bekledim 5 inde test yaptım evde çift çizgi cıktı
Ozge-1121 Damlada91 suan annemdeyim evime gecınce gondereyım sana ovulasyon testlerımı hıc kullanmadım ben
Damlada91 Ozge-1121 olur nasil iletisim kurabiliriz benim instagramim damlada2208 ordan konusalim olur dersen
GamzeBaz Btl_0909 kuzum daha test yapma 9unda yumurtlama sonrasında çatlama olmus inşallah tutar artık adetin bekleyelim 😊
Sabihanur1 Btl_0909 bu testlerden bende almıstım bunlar iyi değilmiş öyle duydum yumurtlama dan sonra tekrar yumurtlama gösteriyor. İnstegramfa bir gebenin günlüğü bakmıyor bu testlere güvenilir değil diye
GamzeBaz Btl_0909 benim ki olmuş kuzum ilk denemem inşallah sanada olur adete 3 gun idrar testinde pozitif gördum