pinarsabrii Bende hala devam bu ay ilk kez ovülasyon deniyorum.  henüz böyle benim. Yumurtlama görmedim daha 1 mayısta başladı reglim. İnsallah tüm ovülasyon kullananlar kullanmayanlar adet olmayız o istediğimiz güzel haberi alırız kızzlar ❤️❤️🙏
pinarsabrii GamzeBaz inşallah canım bende regl düzensizliği çok var. Asla günü gününü tutmaz 😄bakalım yumurtlamayı dört gözle bekliyorum🥰 insallah haziranın ilk haftalarında o mutlu haberi alırım 🙏
Btl_0909 GamzeBaz 9 10 değerlendirdim canım bugün değerlendiremicem eşim baya yorgun 21 Mayıs adet günüm bakalım inşallah bu ay olur hepimiz güzel haber alırız 😊
Trilece elif2125 evet canım 12 Mayıs yine koyulasmis 😄 sen degerlendirmeye devam et ilişki olsun kuzum , gebelik şüphen var mi
Trilece elif2125 testlerini her gün aynı saatte ve bı saat öncesinden sıvı alımını bırakarak yapiosun dimi
Btl_0909 Kızlar ya ben 2 gün değerlendirdim ama benim boğaz enfeksiyonum vardı hafif ama bugün daha kötü ateşim de çıkıyor ara ara sizce bi etkisi olur mu
elif2125 Trilece Evet hergün 11 buçuk gibi yapıyorum oruç tutuğum için zaten sıvı almadan yapıyordum testlerimi ,acaba ikinci yumurtlamamı?
Trilece elif2125 birde ilk idrarla yapılmayacak canım bilmiyorsan yazmak istedim, çok enteresan aslında yumurtlama olmustu bence tekrar oldu bı @GamzeBaz de baksin
elif2125 Trilece İlk idrarla yapmıyorum ,son bir testim kaldı yarın yapınca fotoğraf atarım ,bakalım ysrın nasıl olacak