Trilece @GamzeBaz @Sabihanur1 Kızlar ama testi yaptıktan bir kaç saat sonra çıktı kuruma çizgisidir diye aklıma geldi çizgiyi bı kaç saat sonra görsem de yine bu heyecan kapladı içimi ama inşallah vardır 🙏🙏
Sabihanur1 Trilece geçen ay bu testten bende vardı şimdi aklıma geldi kenarı mavi olan yapmıstım negatifti sonra kutusuna koymuştum adet oldum günler geçtiğinde çizgi vardı testlerden farkediyormu hiç bilmiyorum inşallah gebeliktir kandil gecesi dua ettim herkese. Yarın bende alarmımı kurdum sağlık ocağına gidicem açıktır inşallah 😊😊dualarım seninle
Trilece GamzeBaz kan testi vericem enn kısa zamanda canım en çok öyle emin olabilirim 🙏🙏 çok rastladim böyle çıkıp gebelik olmayan ondan şuan hiç bir duyguyu yaşayamıyorum 😐
Trilece GamzeBaz markadan markaya da değişiyor diyorlar ama işte şuan sevinip kan sonucu negatif çıkarsa çok daha fazla üzülmemek istiyorum aslinda
Trilece GamzeBaz sabah uyuya kalmam inşallah saatimi kurcam olmadı hastaneye veririm alırlar mı acilden
Trilece Eşim biraz bekleyelim dedi kan testi için, şimdi konuştukta verdiğim zaman mutlaka yazarım burayada
Trilece GamzeBaz Eşim az bekleyelim dedi adetime de az kaldı ya bilmiyorum ne yaparız ne zaman gideriz aslında emin olmak istiyorum hemen verip var yada yok bilmek istiyor insan neyse bı kaç gün beklicez gibi duruyor 😊
Trilece Sabihanur1 markadan markaya degusi Canım iste, ilk gördüğüm de heyecan yapsam da sevinemedim doğru sonuca kan verince emin olucaz gorucez, açık dediler ama şansını dene canım🙏🥰 Allah razı olsun benimde duam seninle kuzum