Ozlem14 Trilece allah hayirlisini nasip etsin insallah olur allah isteyen herkese size de nasip etsin insallah 🤗
Ozge-1121 Arkadaşlar bende ovulasyon testi almıstım fakat kullanmadan hamıle kaldım elımde bayagı cok kaldı zonguldakta olan bir arkadasa verebılırım testlerı yada kullanmak ısteyıp ımkansızlıktan alamayan bırıne yasak bıtınce kargolayabılırım
[silindi] ireemseren 2 buçuk senelik evliyim canım 2 sene önce bir düşüğüm oldu tekrar kalamadım. Haklısın hem düşüğümün yerine hemde en başından beri istemeden ötürü sürekli aklımda. Aslında düşünmediğim zamanlarda oldu işe girdiğim vs ama nasipten öte yol yok biliyorum bir kaç aya tedaviye başlıycam artık bakalım 🤲🏻
ireemseren Bence kendini şartlandirma ben sartlandirdim olmadı aslında bir nevi piskolojiylede alakali. Eşini sevdigin icin onunla beraber ol ve cok gec saatlere birakma hatta firsat bulursaniz gunduzleri deneyin 2 gune bir duzenli iliski. Ve gerisini Allah’a birak nasipten öte yol yok emin ol dusunmezsen gercekten eşini istedigin icin onunla beraber olursan daha olumlu sonuclar alirsin dene [silindi]
Svvl34 ZelihaB bende aynı şekilde beklemedeyim haftaya ona göre yapıcam. Kasıklarım çok değişik.. şişkinlik var ağrıyor arada.. bakalım inşallah güzel haberler alırız :)
sifadasde1en Trilece kızlar beş ay kullandım testin verdiği psikolojik etkiyle hiç bişi olmadı daha sonra ovulasyon testi yapmadığım ay gebelik elde ettim yumurtlamanın o gün olacağını bilmek stres yapıyo halbuki düzenli girilen ilişkide hemen olabiliyor
Trilece sifadasde1en ovulasyon testi kullanmadan düzenli ilişki ile de olur canım dediğin gibi nasip işte günü saati belli ama Allah biliyor 🥰
hbbmom Trilece ben ovülasyon testi kullandım ama çatlama olmadan tekrar adet olmuştum :( sonra çatlatma iğnesiyle gebe kaldım
Maeulle Trilece hafta içi kan vericem evde yaptım negatif çıktı kanda doğru sonuç almak için en iyisi kan dedim midem kötü gabızlık var istemsizce afedersin ıkındım zaman sağ kasığım batıyor göğüslerim büyüdü biraz sabahta bayıldım