Madinanin-Annesi Minik95 Vallahi canim benim bebegimi bildigimde artik 3aylikdi o yuzden ben direk kendisini gordum🤪 o yuzden hic anlamam beta falan
1Ezgiii Minik95 ben 3 haftalıkken gördüm şuan 4+5 haftalığız 2 hafta sonra kalp atışları için gitmem gerekiyormuş 🤷🏻♀️
Emine_kra Minik95 ilk hcg değerim öğrendiğim 970 benimkisi görünmeyince doktorlar dış gebelik flan dediler hatta bir tane doktor ihtimal bile vermedi bana kalp sesi duyacağımıza ama bekledik ve çok şükür şuan 16 haftalığız
Mrc34 Minik95 7da kese 8de kalp atışını duyduk hemen göremez ya da kalp sesini duyamazsaniz stres yapmayın çok küçük olduğu için gorunmuyormus benim öyle olmuştu umarım sonunda güzel olur sizin de🙏🙏
Mrc34 Minik95 inşallah duyarsınız bebisinizin kalp atışını 🙏 biz önce göremedik sonra keseyi gördük fakat duyamadik sesini ama çok şükür şu an beraberiz bı kaç hafta stresli fakat inşallah siz de kavuşursunuz 💕
Pembepanterr Minik95 kuzum keseyi ve kalp atışını 6. haftanın içinde gördük hatta keseyi 5 küsürde görmüştü doktorumuz belki görünmez ama yine de bakalım demişti görmüştük 😊
Kbr-shn Minik95 ben bugün gittim doktora 10 gün geçtiğini söyledim 10 gün geçince gözüküyo dediler baktı 5+4 dü gözüktü yani kalp atışını dinlemek için 10 gün sonra çağırdı
Minik95 Kbr-shn ben dusuk yapmistim o yuzden beni pazartesi cagirdi 4+5 de gitmis oluyorum pek bisey goremiyecek buyuk ihtimalle
Kbr-shn Minik95 evet gözükmez ama belli olmaz belki görünür alttan muayene eder karından görmezse o zaman görünür