Sevda6767 Ben de sağ sol dönüşümlü yatıyorum. İlginç bir şekilde sağ tarafıma yattığımda kızım çok hareketleniyo. Rahatsız mı oluyo hoşuna mı gidiyo anlamadım sola döndüğüm gibi duruyo
kymkkymk2106 Bhrsaki sırt üstü yatınca bebeğe giden kan akışı ve oksijen azalır canm ondan sırt üstü yatmamalısın bnde sağa yatıorm çoğu zmn sürekli solda kalamıorm ama sırt üstü yatmamaya gayret gösteriorm sende dikkat et cnm
Twinsmom66 Elif4334 benim dr um sadece sola yattığında daha kolay kan ve oksijen olduğu için sola yatmak yararlı diyo ama sağa yattığında da sorun olmaz diyo
Furkan35 ZozanKorkmaz bende de sağa yatınca ama uykuda sağa dönüyorum. Benim bebeğim sol tarafta, sizinki nerde?
tomurcukannesi Bende sağ sol yatıyorum hatta sağa yatarsam sol bacağımın altına yastık koyuyorum sola yatarsammsağ bacağımın. Hafif yüz üstümsü bi pozisyon oluyo ama yastık olduğu için yan kalıyorum karnımda yan kalıyo üzerine yatmıyorum yani. daha rahat uyuyorum. Ama dinlenmek için uzandığımda genede sırt üstü uzanıyorum. Bebeğimde sırt üstü uzanırken daha çok hareket ediyo. ilginç..
Furkan35 tomurcukannesi benim de öyleydi sırt üstü yatınca daha hareketli oluyor ama rahatsız okuyorlarmış kan akışımdan dolayı bundan daha hareketlilermiş
tomurcukannesi Furkan35 hadi yaa bende seviniyorum ne güzel hareket ediyo böyle yatınca diye. Ama hemen etki edermi ya 10-15 dk lık uzanmada ?
Arya92 Furkan35 beni belli bir haftadan sonra hep uyardı sola yat sola yat diye doktorum Bende sola yatmaya özen gösteriyorum.sol tarafım agridigi zaman saga yatıp dinlendiriyorum ama tabikide genellikle sol