Ayduru16 https://resimyukle.io/r/0dUmbDdqMx bu bnm ultrason fotoğrafım, 30 + 6 yken, ama bebişim nerde kafası neresi hiç anlamadım anlayan biri bakabilir mi
nurdane3504 Ayduru16 30 haftalık iken doktor nasıl böyle bı ultrason resmi verir anlamadım canım bulmaca gibi cidden hiçbişey anlaşılmıyor 🤷🏻♀️
Asya61 Ayduru16 kolu yüzünde elleri burnuna değiyor yan pozisyon resmî vermiş aslında gayettte anlaşılır 😍
Ayduru16 Beyza3 ay gerçekten mi Bn niye anlayamıyom yaaaa neyse birdaha bakcam saolun tesekkurler 💕❤️😘
Baloncuk41 O haftalarda genelde yüzünün fotosunu verirler bende anlayamadim yüzü sanki ama ayağını oraya uzatmis gibi cok anlasilir degil biz daha o zamandan babasina benziyceni anlamistik o kadar netti tabi renkli ultrason fotosuydu
Ayduru16 Baloncuk41 hımm bizim hiç renkli yok hep böyle bunlarıda Bn anlayamadım üzüldüm o yüzden biraz saolun yorum için teşekkür ler❤️💕🌹
Menekseyorulmaz Ayduru16 resime bakılınca sağ tarafta üst ksiimda kafası başlıyor eli ya da ayağı çözemedim burnuna doğru sol aşağı doğru gövdesi var anlaşılmayacak gibi değil ki yan durmuş bebeginis gözü bile belli maşallah fındığın. Burnu bile okka gibi 🥰😍
Eegurefeoglu Ayduru16 o görünen yuvarlak bebişin kafası artık büyüdüğü için ultrasona tam sığmıyorlar 😂😂