Kızlar bugün spinal sezeryanla 37+0 da 2.650 gr bir minnoş doğurdum🥰 merak edenler için gebelik kolestazı çıktığı için acil sezeryana alındım bana 1,5 gün verdi doktor son hazırlıklar için. Hiç ama hiç korkmadım kendimi normal doğuma nasıl hazırladıysam o 1,5 günde sezeryana hazırladım. (Rahatlatıcı nefes egzersizleri ve olumlu düşünceler yükledim kendime). Normal doğum için okuduğum kitap sürekli korku acıyı getirir diyordu inanın doğru. Çok rahattım tansiyonum nabızım çok güzeldi 4-5 dk içinde bebeğim çıktı küvöze falan girmedi. Spinal iğnesi bir damar yolu açımı kadar ağrıyor asla korkmayın kendinizi kasmayın. Sadece ameliyat sırasında tansiyonum düştü çünkü acı hissetmesenizde sallandığınızı ve işlem yapıldığını anlıyorsunuz 😂😂😂hemen seruma bişey ekledi 2 dk sürmedi geçti, doktorum ve ortamım harikaydı en son şarkı söylüyorduk🥰 sabah 10:30 da doğum oldu ve benim sadece biraz yerimden kalkarken canım yanıyor ağrı kesici vurmaya gelmeseler aklıma gelmez. Bebeğimin altını değiştirdim emzirme denemeleri yaptık hayta gezdirdim kucağımda gazını falan aldım. Korkmayın kızlar heycan illaki oluyor ama korku her ağrıyı tetikliyor.bu arada yanınıza bol bebek bezi alın 8 kaka 7 çişimiz var sabahtan bu yana. Darısı bnm gaz çıkarmama kaldı😂 Allah hepinize böyle bir hikaye tattırır inşallah. Bu arada sütüm tam inmedi ama azda olsa geleni kaşıkla verip mamayla tamamlıyoruz malum erken geldik. Herşey gönlünüzce inşallahhh