Merve3460 Kızlar 33 haftalığım erken doğum riski var dediği için doktorum çok fazla hareket edemedim bu zmana kadar ve doğum konusunda da endişelerim var hareket etmediğim için açılmam olmaz diye düşünüyrm hareket etmeden doğumu kolay geçen oldu mu aranızda.?
Gull_94 Merve3460 cok hareket ettıgım halde ılk dogumum uzun ve zordu elbette katkısı vardır hareketın ama sans oldugunu dusujuyorum suan tamamen ben yoksa ıkı saatte dogurmam lazımdı kızımı🥴😂 nefes teknıklerıne bakın o an olabıldgınce hazırlıklı ve sakın olun allah bı kolaylık verır ınsallah cokta dusunmeyın tamamen bebege ve dogumunza baglı seyler bunlar normal dogum ıcın onceden ongorulebılen seyler degıl bunlar kolay ve saglıklı bı dogumunuz olur umarım😇🙏🏻
Mom5444 Merve3460 bugun bi post okudum bi arkadaşımız pozitif normal doğum yazmıştı ve belirtmişti hamileliğim boyunca 2 3 defa yürüdüm diye malum koronadan herkez evlerde ☺️ Valla ben yurt dışındayım her gün deli gibi 5 km yürüyorum normal ve pozitif doğuramazsam ikincide yiyip yatıcam 🤣 normal doğum bence tamamen bebekle alakalı bebiş nasıl istiyorsa öyle ilerliyor Allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi 🥰
Merlival Merve3460 yüksek tansiyondan dolayı odadan odaya bile yavaş yavaş yürüyerek geçiyordum..yürüyüş hak getire :) ama çok şükür zor bi doğumum olmadı..
Seydaakoluk Şuan 31 hafta oldum 24 .haftadan sonra birkaç kere yürüdüm pandemiden dolayı bir yere gitmeye korkuyor insan ama ben evde çok hareketliyim İnşAllah faydası olur ☺️