Tugcemrem Bugün 5 haftalık bebegım olduğunu ogrendım ve ilk fotografını aldım çok mutluyum.Allahım ısteyen herkese nasıp etsın❤️Kalp seklınde bır fotom var elımde cınsıyet tahmınlerınızı çok merak ediyorum paylaşırsanız mutlu olucam ](🙈🙈👼🏻
Ozgecetindag Tugcemrem naptın canım 5 haftalık bebekte cinsiyet nasıl tahmin edilsin😅 bi dur kiz bu acele ne
metehaninannesiii Tugcemrem duruşu değil ki canım önemli olan bacak arasını göstermedi o daha büyüyecek duruşu değişecek ilk gebelikse 16.haftadan sonra kesin belli olur şimdi daha kucuk
Tugcemrem Eşimle ayrılma aşamasına gırdım adam olmadığını anladım sımdı bana baskı yapıyor kürtaj konusunda 5 aylık evlıyım barışma ıhtımalım yok ben ıstemıyorum kesın kararlıyım sız olsanız aldırırmısınız lütfen tek bır yanıt verin bana
Ozgecetindag Tugcemrem az once cok mutlu olduğunu yazmissin istedigini yazmışsın simdi nr oldu anlayamadım esin istiyor diye kurtaj olmak aptallik olur sadece simdi mi tartistiniz
[silindi] Tugcemrem aldirmam kesinlikle o cocuk onun degil ki zaten çocuk baskasi icin yapilmaz o zaman cekemezsiniz kahrini buyutmek kolay degil.. hatta sukrederm Allah bana yalniz kalmayaym diye yoldasimi gönderdi de oyle kurtardi adamdan diye😊
Maeulle Tugcemrem tövbe yarabim ya aldırma ben olsam aldırmam Allah’ın verdi o güzel meleğe suçsuz yere kıymak kimsenin hakkı değil biz o evlada sahip olmak için napiyoruz
[silindi] Ozgecetindag aldatilma gbi bir mevzu ogrenme veya cocugu kabullenmeme vs gbi bisey olablir belki
Tugcemrem Ozgecetindag ben mutluyum aılem aldır dıye baskı yapıyor herkes aldır dıyor ağlıyorum sureklı
Ozgecetindag [silindi] Tugcemrem Asla aldırma, ama bosanirsan ve ailende ksbul etmez ekonomik özgürlüğünde yoksa yada çalışıp çocuğuna bakamaz isen üzülerek söylüyorum ki aldirmak zorunda kalırsın yoksa doğdunda sana devlet bırakmaz bu yuzden iyi düşün taşın nasibinde dogmak varsa saglikla dogsun
Tugcemrem Ozgecetindag ben esımı sevıyorum oda benı çok seviyor ama adam olmayı başaramıyor benı hep ıkıncı plana attı hep uyardım hep uyardım onu çok sevdıgım ıcın onu bırakamayacagımı düşündü herkes öyle düşündü herkes şokta ınanamıyor ben eşyalarımı bıle topladım evı bozdum 4 gündür halımız bu Aılemle bırlıkteyım
Maeulle Tugcemrem Onu sen taşıyorsun birsk onlar sözde katil olsun bakabilecek sen eğer dünyaya getir yavrunu kimseye bakma