Maferella Hamileyken korona olanlar, atlatanlar var mı nasıl geçirdiniz nasıl oluyor neler yaptınız 🥺
burcinnb Maferella bugün karantinada 7. Günüm çok şükür grip gibi atlatıyorum ama turşu ve turşu suyu, şalgam suyu, nane limon, ve çok meyve yedim sizede tavsiye ederim çok geçmiş olsun ❤🌹
Ezgitpc Maferella merhaba canım 31 haftalığım bugün 8. Günüm şükür çok hafif birşekilde geçiriyoruz iyiyiz 🙏🏼 Televizyonlara felan bakarak kendinizi çok korkutmayın korktukça daha kötü oluyor çünkü herşey
Babyto-Mom Maferella Ben 30 haftalıkken geçirdim bazı günler çok ağrılı geçti bi kalkıyorum evin işini yapıyordum hemen ağrılarım başlayınca tekrar yayıyordum böyle böyle atlattık çok şükür ama baya ağrılı geçti
Maferella burcinnb yaaa çok teşekkür ederim ♥️♥️ Sizede çok geçmiş olsun ilk belirtileriniz nelerdi nefes darlığı falan yapmısmıydı bebeği etkiliyor muymus
burcinnb Maferella benim normalde astım başlangıcım var o yüzden çok korkuyordum ilk belirtiler eşimde oldu ertesi gün çok felaket bi halsizlik ve boğaz ağrısı yaşadım. Eşim pozitif çıkınca bende test yaptrdım bende pozitifmişim 😔 ama çok şükür korktuğum olmadı. Hamilelikten dolayı ilaç vermedikleri için 112yi arayın hastaneye götürsünler tahlil yapılsın değerlerinize bakılsın dediler aradım götürdüler değerlerim iyi çıktı çok şükür. Eğer enfeksiyon varsa kanda yatış yapıcaz demişlerdi. Sende 1 kere de olsa mutlaka git bi görün canım. Bebeğin harketlerinde falan bi azalma olmadı çok şükür ama karantinam bitince kontrole gideceğim umarım bişey yoktur 🤲😔❤
Maferella burcinnb testlerin de çıkmadıysa bi sorun yoktur zaten hiç merak etme çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim bitmiş sayılır bile maşallah ♥️🌺