nhl_1 27+6 yım son 3 4 gündür gece tekmelemeleri yoğunlaştı şuan bile tekmeliyor bebisimm 😂 her tekmeledikçe bacaklarımı kasıyorum kendimi sıkıyorum var mı bu durumu yaşayan 🥰🥰🥰 alışılagelmiş birşey değil sonuçta 😅😅 çok şükür binşükür 🧿
merveylmz nhl_1 ilk hissetmeye başladığımda bende öyleydim resmen bacaklarımı sıkıyodum çıkacak gibiydi şuan 35 haftalığız pek değişen bişey olmadı 🌺🙈
BelisinAnnesi nhl_1 Evet 26+3 olduk. Artık bebişler doğum kanalına girdi ve baş aşşağı döndüler Buda tekmeleri daha yukarda ve sert hissetmemize neden oluyor şuan bildiğin tekmeden ölüyorum 🤣
Hanife_ikranuR nhl_1 aynen 35haftalik olduk çok güçlü ve sert manevralar var içerde şuan bile ister istemez kasiliyorum
nhl_1 merveylmz ablam alışıyor insan merak etme dedide😅 siz alışabildiniz mi peki😍 bazen anlamadan bi atıyor zıplıyorum resmen
nhl_1 Mlek3335 bazen tam uykuya dalıyorum bi tıklıyor irkiliyorum 😅😅 eşim ne güzel ohhh yüz üstü yatıyor rahat rahat irkilmeden😂
merveylmz nhl_1 genelde beklemediğim anda tepince bende ay oyy falan diyorum minik minik hareketleri çok tatlı oluyor 🌺🥰
nhl_1 Mlek3335 offffffff hemde nasılll dönerken bile nefesim daralıyor belime bi baskı 10 saatte dönüyorum 😅😅
Sevgiinur Mlek3335 1 sene sonra size yüzüstü uzanarak cevap veriyorum 😇 ah ahhh ne hayalini kurmuştum bu günlerin çok şükür tospiğim uyuyor bende keyif 🌸 darısı başınıza bebişlerinizle🌸
nhl_1 BelisinAnnesi hafif hafif vurmasına bile razıyım çok aniden atmasında 😅😅😅😅😅 gerçi sürekli hissetmiyoruz gün içinde bazen sabah ve geceleri bide artık rutin 🙈
psychologist Benimki ters ayaklar aşağıda vurdukça şeyim acıyo🤦🏼♀️ 25+0 olduk bizde. Şuan hissediyorum yine ama böyle tekme değil de şuan titriyor gibi kesik kesik nedir sizce ??
Kamile71 psychologist ay o durumu bende yaşıyorum ya vajinanın içine vuruyo idrarımı tutamıyorum bide vajinanın en ustu karina doğru olan bikini bölgesine iğne batiyo sanki
nhl_1 Hanife_ikranuR aynı durum bendede karnımıda sıkıyorum istemsızce çok tekmelerse hareket edıyorumki amniyon sıvısı beşik etkisi görsün bebişte uyusun dıye 😅😅 değişik taktikler ndjxkxk
Gururunannesi nhl_1 anne karnında uyuma taktikleri 😂😂😂ahaha çok güldüm . Deneriz eğitim erken yaşta başlamalı uykusuz delik deşik geceler bizi bekler 😂😒
Hanife_ikranuR nhl_1 benim de çok güçlü donuyo vuruyo karnım yamuluyo bazen Allah hayırlı doğumlar versin kurtarsın rabbim
nhl_1 merveylmz 😖 hadi ya 🤪 neyse alısıcaz artık sonuçta hep ıcımızde kalmıyorlar 😂 sağlıkla gelsin tüm bebeklerrr🧿🤍