Selenagrmn Ela20 valla ikisini sürdüğümden beri bi tüylenme var gerçekten birde sarı tüylerim bile karardı sanki 😓😓😓 ama kaşıntım yok
PIRIL Ela20 hayır yapmadı, aksine çok fazla kaşıntım vardı bir tek bebek yağı iyi geldi. bildiğim kadarıyla hamilelikte tüylenme olması hormonal değişime bağlı çok normal, ilk gebeliğimde göbek çevresi tüylenmem doğum sonrası dökülmüştü
Balezgi Taze_gebe zaten insanoğlunun tek sıkıntısı okumamak. Her yer söylüyor olabilir de neden söylüyorlar acaba🤔 lütfen 🙏 şu influencer kılıklıların her dediğine inanmayın. Elçiye zeval olmaz. Sağlıkla kucağınıza alın🙏
Sarellem Yasemin_in68 eczanelerde satılıyor. Ama internetten biraz daha yüksek fiyatı. Ben internetten aldım.
Zehra-mom Lierac ve birde bir karışımm var e vitamini sıvı şeklde olan hindistan cevizi yağı kakao yağı hepsini karıştırdım bunuda tavsiye ederim 🍀
Music Ayda başladım Lierac kullanmaya. göğüs uçlarına da Garmastan verdi doktorum . Her gece düzenli sürüyorum .
Esrakocer Nur2434 Lierac kullanıyorum. lierac bittiği dönem daha uygun fiyatlı diye bio il aldım ama memnun kalmadım bence en iyisi lierac
Elifyusra Hindistan cevizi yağı kakao yağı ve badem yağı karışım olarak kullanıyorum 37. Haftadayım çok şükür daha çatlak yok
B-ebis2 Nur2434 benim doktorum kantron yapı önerdi bana ben onunla devam ettim 38 haftalığım çatlağım yok 😌
yuvamerve17 Nur2434 mustela ama benim cildim çatlamaya aşırı müsait olduğu için ben faydasını görmedim , artık doğumdan sonrası için bişeyler bulunan çatlaklara insallah
Sevgiemre Nur2434 cnm ben ilk gebeligimde vazelin bebe yagi vucut kremi arko bide bio oil kullandm ama ona ragmen catladi karnim sadece bio oil yuzumde etkisi cok iyi geldi o konuda tafsiye ederim suan 2 gebeligimdeyim tekrardan almayi dusunuyorum
Flzhvva Nur2434 uni care vazelin, Kantoran yag ve tahin yağını karstrp kullanmanızı öneririm gerçekten cokk faydalı oluyor… 😉
Sonay-34 Bernabasak bu ekran görüntüsünü resmî nasıl eklediniz ya ben resim eklemeyi beceremiyorum :)
VeraVrea Palmer’s shea Butter arifoğlu çatlak bakım yağı Lierac evin çeşitli yerlerine serpiştirdim ne denk gelirse onu sürüyorum
mervenrrr VeraVrea bu arifoğlu çatlak bakım yağından memnunmusun onu bende almayı düşünmüştümde arada kaldım çok
babymom21 Yasemin_in68 daha 5 haftalık hamileydim başladığımda çatlağım hiç yoktu 2 şişe lierac 2 şişe bio oil bitirdim halen kullanmaya devam ediyorum ama çatladım yani
Aylinsemih Annisno cok memnunum ben eczanede çalışıyorum birde ben sürekli kilo alıp verdiğim için mustela veya lierac alicaktim bizim işyerindeki abinin eşi yeni dogum yaptı o hamileyken uvela kullanmışlar bana dediki bunu al bana dua edersin gerçekten öyle oldu 1 ayda eski catlaklarim gitti şimdi evde babe markasinin vardı onu sürüyorum ama bittiği gibi uveleya donucem bu etki etmiyor birde mustela lierac 250tl civarı uvela 60 kusur