Muge01 Maşallah suphanallah bebeğimin boyu kilosu iyi ama karnım çıkmadı fazla bi yandan sevınıyorum bı yandan da kafama takılıyor ama normal bı durum galıba, anneler sız ne düşünüyorsunuz? 🌼
midekoruyucu Muge01 biliyorum insan karnı çıksın istiyor ama çıkmasın boşver, ne kadar büyürse o kadar çok çatlak oluyor 🙈
3851 Muge01 bn 38 hafta oldum tam bugun ama yaziim dedin icimde korku hetcan hrersey karisik ve belim felaket agrio suan
Yunel Muge01 heyecan var olmaz okur mu 2 bebeğim olmasına rağmen nasıl olucak beni neler bekliyor çantam da eksik birşey varmı gitgel kontrol ediyorum bunun dışında ağrılarla cebelleşiyorum cumartesi kontrolüm var bakalım ne dicek doktor ağrıların dışında yalancı sancılar da başladı çatı ağrısıda cabası sanki doğucak mış gibi ama düzensiz kendini öyle bir kasıyorki karnımı yarıp çıkıcakmış biranda 😁
ipekursat Muge01 36+4 doktor mayıs 10 11 gibi alırız dedi bebeği heycanlı stresliiiyim 🥰😜2 hafta önce usg kontrolüne girdim 2400 tü bakalım tekrar ayın 3ünde gidicem her hafta nst ye giriyorum doğuma kadar da öyle olucak sanırım.Çatı ağrısi uykuya dalamama çok fazla artık yuvarlanmaya başladık
Merycan 1 mayısta sezeryan günü alıcam gergin stres ve panik haldeyim 36. Haftamdayim bacaklarım ve bacak arasındaki kaslarım cok agriyo 🤦♀️
rumeysa-96 Muge01 36+5 haftalığız bugün kontrole gittim 3170 grm 49 cm oğlum olacak şükür şimdilik normal görünüyor
Merycan Muge01 2. Sezeryanim olacak doktorun hesabına gore 39. Haftaya geliyo alalim dedi kafam karisik
Muge01 merveylmz evet sanki 5 aylık hamile gibiyiz bende oyleym ama buna şükürler olsun tabıkı bebegımız saglıklı galıba bırazda şanslıyız🥰