Ecenurcevik kelebegimm07 benim 20 haftamda geçmişti canım mide bulantım çok kötü oluyordum mutfaka bile giremiyordum yardımcı tutmuştuk allah yardımcın olsun soğan et pek bende yiyemiyorum çocukluğumdan gelen bişey aslında yememiz lazım ama ona yapılacak pek bişey olucağını zannetmiyorım
leyla_ok kelebegimm07 Biraz daha sık dişini 2 3 hafta en kötü hafifler.Allahım 17.ci haftaya kadar cektim sulu yemek görmek istemiyordum.Bazı yiceklere aşırı hassasiyetim vardı.Kilo bile vermiştim.Ama bir şeyin kalmamış sabret geçicek.☺️
bircivcivannesi kelebegimm07 canım benim 16-17. haftadan sonra geçti ben de yiyemiyordum zaten doktor vitamin takviye veriyor
Zezeeeyyldrm kelebegimm07 kırmız et ve tavuk hala yiyemiyorum ama balık canım istiyorum onu yiyebiliyorum eşimde hayret ediyor et yiyemiyosun ama balık hem kızartıp hem yiyebiliyosun o da şaşırıyor 16+6 hala yiyemiyorum.
Nesityyy kelebegimm07 canım doktoruna danistim mi? benim mesela mide yanmalarim var dün bana ilaç ve şurup verdi…
ftmlgz kelebegimm07 bende senin gibiydim 29 haftalık oldum hala et türü yiyemiyorum ama bulantılarım hafiften oluyor ama 19. Haftamdan itibaren kusmalarım da bitti
Aysenuuur kelebegimm07 25+5 olduk. Bende sizinle aynı durumdaydım İnanın mutfağın önünden geçemezdim yumurta yeni yeni yiyorum daha iki gündür oda sade değil peynirli yumurtma 15.16. Haftada geçer umarım bazı şeylere karşı koku hassaiisiyetim halen var geçmedi . İnaşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🙏
kelebegimm07 Aysenuuur Amin inşallah tek isteğim şuan bulantı geçsin diğer kasık agrilarina razıyım 🙏
Merveex42 kelebegimm07 Ben suan 18+2 yim. Günü gününe tutmuyor 8 kilo verdim. Tam diyorum gecti yine basliyor mide bulantisi kusma.. Balik et yumurta tavuk🤢 yazarken bile kötü oluyorum… Bebisler iyi olsundaa cekicez care yok..🥰
Yasemin_35 İyiki açmışsınız başlığı. İnsan sadece kendisi yaşıyor sanıyor tüm bunları. Başkalarını da görmek normalleştiriyor. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼🙏🏼
kelebegimm07 Yasemin_35 amin inşallah. Aynen öyle bunlar normal ama bizi çok yoruyor bulantılar artık🤦🏻♀️
MercimekveAnnesi16 kelebegimm07 aaa ben de et tavuk soğan balık yağsız peynir aşırı tiksindim bende yiyemiyorum kusmalarım da devam ediyor daha normal belki ama prilam dr kullandım hiç bi faydasını görmedim içtiğimle kaldım sadece
Nurr_1 kelebegimm07 bende yiyemiyorum henüz 16+1 olduk Gün içindeki, sabah bulantilarim hafifledi ama bu saydikladinizin kokuları felaket geliyor hala Nasıl düzelecek bende bilmiyorum