Dilekcnkn Tugbageyik 13+5 di erkeğe benziyor dedi hatta renkli ultrasonla bak pipisi dedi aynı zamanda tahmin dedi sonra 15+1′ken tekrar gittim ve 3. Oğluşum geliyor kesin olarak
Ervaceylin Tugbageyik biz 19haftalik olduk hala net göstermedi 2farkli doktora daha gittim onlarda kıza benziyor diyorlar ama net bişey söyleyen yok bu gidişle karnım burnumda anca ogrenicem nazlı çıktı biraz bizim ki🙈😄
04052016mh Tugbageyik ilkte 11.haftada %70 erkek demişti bir daha değişmedi, şimdi 13.haftada %80 erkek dedi 15.haftada %100 dedi 😊🤷🏽♀️
Tugbageyik Dilekcnkn Allah bagışlasın hep gidiyorum sürekli ya bacagı önde ya ters durmuş göremiyoruz Bi türlü
Dilekcnkn Tugbageyik Valla bu sefer gittiğimizde hem renkli baktık hem normal baktık ama maşallah bizimkisidr öyle hareketliydiki 15 dk öylee baktı doktor ☺️
Dilekcnkn Remziye_2121 Bence uygun bir zaman doktorum bana 16 haftada gel net söylerim dedi tabi bebişin duruşunada bağlı bizimkisi maşallah yerinden durmadı yüzünü bile tam göremedik 😂
Dilekcnkn Remziye_2121 Pıt pıt genelde damar diyorlar ama ben hissediyorum sanki bir gıdıklanma falan birde 2 veya 3 gebeliklerde daha erken duyulabilir miş doktoruma da sordum hatta hissedebilirmiyim diye evet dedi ☺️
Remziye_2121 Dilekcnkn valla bilemiyorum ama dünden beridir ilk kez böyle bir şey hissetim daha önce yoktu