Zeyneppcevikk Merhaba anneler seker yuklemesı yaptıran varmı ve surubu bız mı alıyoruz hastane mı verıyor acaba nasıl oluyor yarın yaptıracagım acıl yazabılırmısınız
Ozlem23 Zeyneppcevikk ben özel hastanede yaptırdım bana içeceği ordan verdiler Önce aç karna kan verdim daha sonra içeceği içtim birer saat arayla iki kere daha kan verdim
ozgck Ben sağlık ocağında yaptırdım, mg ını hemşirem söyledi, kadın doğum doktorum onaylamıştı, eczaneden alıp sağlık ocağına gitmiştim
Susam1 Zeyneppcevikk bende özelde yaptırdım ama bana reçete yazdı gittim hastane karşısından aldım eczaneden yani değişiyor bazısı kendi veriyor bazısı aldırıyor gittiğin hastanenin olayına bağlı
Seminn Zeyneppcevikk pazartesi yaptırdım. Önce muayene oldum sonra laboratuvara indim orda kanımı aldılar içeceği verdiler 2 saatte 2 kere daha kan verdim
Beyzan gizemayca1 24-28. Haftalar arası yapılıyor ben randevu tarihinden dolayı 27+6 da yaptırdım sorun olmadı
Oozgn Zeyneppcevikk şehir Hastanesinde yaptırdım perinotoloji uzmanı erken haftalarda yaptirmami söyledi suyumu yanımda götürmüştüm 75 gram paket içinde tozu kan alınan yerde verdiler İlk önce açlık kanı verdim sonra karışımı içip 1 er saat arayla 2 kez daha kan verdim