minnakanneeee Kızlar 8 haftalık hamileyim midem sürekli bulanıyor yanıyor midem şişiyor sizde oldumu bu sorunlar olduysa çözümü var mı
Cansu26 minnakanneeee yürüyüş ,5 adetçiğ iç badem , iki parmak laktozsuz süt ,soda limon ,rennie duo şurup ,çift yastık uyumak ,yemekten sonra asla yatmamak oturmak , yulaf lapası bana iyi gelenler
Nesliyunus minnakanneeee aşırı tuzlu yeme midenin dahada şişmesini sağlar salatalık ye havuç ye iyi geliyor birde şişkinlik azalsın diye bol su iç aynı durum bendede vardı
Ebru42 Sarı leblebi de iyi geliyor midenin suyunu çektigi için bulantıyı da geçiriyor yanmayı da canım ben ayrıca soguk maden suyu da içiyorum oda fayda etti
Sdakc minnakanneeee aynı durum bende de var tam 5 haftadır çekiyorum prilam zofer hepsini denedim geçmedi boğazıma midemden bir parça geliyor ve mide yanması eksilmesin yaşıyorum simdi gaviscon yazdı umarım bu fayda eder yoksa açlıktan ve kusmaktan öleceğim
Haticeackgzzz minnakanneeee bana fayda eden tek şey rennie çiğneme tableti oldu anında kesiyor naneli şeker gibi zaten kullanımı çok kolay ve etkili