Smy238 seyhansss doktorum adet olmayabilirsin demişti gel olmassan adet dedi bende olmadım önemsemedim de bi gittim tekrar hamile kalmısım 😂
Buketkucuk seyhansss Ben yaşamadım, yengem yaşamıştı iki sene evvel ama gecikme yaşadığını hatırlamıyorum bir sonraki ay falan peşinden hamile kalmıştı zaten🙏🏼😊
Rusev Maferella aslan pençesi prolktin düşüyormuş deniycem bakalm.iyimidirki bicok kişi burda düşürdü yazmis
Maferella Rusev ben düşürmek için bisey yemedim. Sadece soda içmedim çıkarıyor diye. Günde üç Dört tane içiyordum çünkü.ve stresten uzak kalmaya çalıştım hobiler edindim şeninde çok yüksek degil bi ayda toplarsın
seyhansss Rusev prolaktınım yuksektı 1 ay ilac ıctım düzenlmişti suan bakalım benım adet döngüm degıscek mı ınsallah bi sıkıntı cıkmaz ya 4 kez düşük yaptım
Rusev seyhansss geçmiş olsun canım.bitki çayını icyorum buay daha doktr görmedi sonuclari ilaç verr belki kacdi değerin senin
Serraa123 seyhansss Benim de 5 gün gecikmişti kanamam başladı betam sıfırlanmış kimyasal gebelikmiş normalde hiç gecikmez adetim