giznum Bursel aynı haftadayız kendinizi çok yorgun hissediyormusunuz acaba ?benim elim kolum kalkmıyor resmen 🙈
elisa123 Bursel 15+1 olduk ilk gebeligim dha hissetmiyorum plesenta aşada kahverengi akıntı geliyor progestan fitil olarak kullanıorum iğne olduk bugün duşük önleyici 15haftamıza stresli bir giriş yaptik buna şükür bebeğim iyi 🥰
Bursel Dilekcnkn hımm özel haastane sanırım .Bbnde ümran tıp ile zeynep kamil arası mekik dokuyorum 🙂
Bursel Dilekcnkn ya ne güzel aynıyız karnın çıktı mı hiç benimmiç karnım dar olduğu için çok belli şuan😇
Bursel giznum çok şükür iyiyim benimde tam tersi geçtipimiz haftalarda vardı bitknlik yatıyordum akşama kadar
Bursel Kayserilii dün kontrolüm vardı hiç bişey demedi doktor bende sormadım tersler diye bayraödan sonra gidicem inşallah öğrenirim
giznum Bursel ayy nazar değmesin iyi olun ☺️ ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çünkü daimi açım, ağzım çamur gibi halsizlikte cabası 🤦🏼♀️☺️
Dilekcnkn Bursel doktorum hissedebilirsin dedi bende heyecanla o kıpır kıpır olacağı zamanları bekliyorum
Bursel Dilekcnkn zaman çok hızlı geçti bana sanki dün öğrendim hamile olduğumu çok şükür rabbime. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahhhhh
Bursel giznum geçer allahın izniyle siz içünizi ferah tutun bebişlerimiz için biraz dişimizi sıkıcaz 🤩🥰