Melikkkeee 30.haftadaym karnim sertleşmeye basladi özelikle yemeklerden sonra cok fazla agirlasiyorum 🤦♀️bir de kalp atışım fazlalaştı sizin sikayetleriniz neler durumlar nasıl
Csm Melikkkeee ben de 30. Haftadayım, çok şükür iyi gidiyor, birde ben kendimi çok dinlememeye çalışıyorum 🤣 ara ara kasılmalar, vajina zonklamasi vs oluyor, dr gayet normal dedi.
midekoruyucu Melikkkeee 😢 yemeklerden sonra aşırı şişkinlik oluyor 😢 patlayacak gibi oluyorum, yatakta ters dönmüş kaplumbağa misali eşim yardım etmese dönemiyorum, gün içinde en az 2-3 defa yalancı sancı yaşıyorum. Henüz çok erken değil mi bu sancılara bilmiyorum korkuyorum 😔
Zhrblt Melikkkeee 35. Haftadayım bende karnım bi gecede daha da büyüdü sanki artık 1 saat ayakta kalsam ayaklarımın altı ağrıyo tüm yük ayak tırnaklarıma parmaklara bindiği için tırnaklarım ete baskı uygulayıp şişiyo. Onun dışınca karnımda kasıklarımda ne ağrı ne sancı hiçbişi yok 😅
Melikkkeee midekoruyucu bu haftada hepimiz yaşıyoruz bunlari canim herhalde normaldir allah kolaylık versin hepimize ağırlaşmak zor gercekten
Melikkkeee Zhrblt allah yardımcımız olsun senin az kalmış artık canım sağlıkla kucağına al inşallah 😇
midekoruyucu Melikkkeee evet gerçekten zor, ben bi de normalde çok hareketliyimdir şimdi böyle sürekli ağrılar sızılar kendimi yaşlı gibi hissediyorum 😐 13. Haftamdan beri kuyruk sokumum ağrıyor, haftam ilerledikçe baskım çok daha şiddetli olmaya başladı yakında oturduğum yerden kalkamıcam 🤦🏻♀️
Melikkkeee midekoruyucu ah o yaşlılık moduna bende girdim nefes darlığı agirlasma yatakta dönerken ses cikarma🤦♀️ ama bu minikler icin deger🥰
midekoruyucu Melikkkeee dimi 🙈 o minicik eller ah o kürdan parmaklar 😍 düşününce bütün ağrımı sızımı unutuyorum 🥰