damlali Bebek sagıma toplanıp yükseliyor ara ara ittiriyor gibi oluyor korkuyorum böyle olan özellikle ayaklarımı uzatıp oturduğumda oluyor sanki oturmamı istemiyor gibi
Busra2706 damlali bende 31+3 üm bende son 1 haftadır çok fazla hissediyorum. Doktorum normal olduğunu ama bu hareketler düzenli bir şekilde sıklaşırsa hemen haber ver dedi :)
34_21_23 damlali hayır değil 😊rahim hamileliğin başından beri sürekli kasılır alıştırma gibi. Son aylarda daha çok hissederiz ben 25 ten beri hissediyorum
damlali 34_21_23 yaaa bende korktum bilmediğimden böyle benek ittiriyor gibi mi oluyor sizin nasıl oluyor
damlali Melikkkeee hareketide az zaten hareket etse rahat edicekmişim gibi etmiyor kasılıyor bi garip oluyorum
Busra2706 damlali sol tarafımdan sanki kafası ile ittiriyorken sağ kalça kemiğimin üstünden ayağıyla ittiriyor gibi değişik bir his :)
Passiflora haftadayim, gobek deligimin oldugu yerde toplanip itiyor sanki, karnim acayip geriliyor. Bir de hareket azalmasi var sanki. Eskiden daha hareketliydi 🥺
mommy_bee @Sena2021 @damlali suan 31 hafta her gün oluyor yoruldugumda yürüdüğümde. 24 ten sonra hafta hafta oluyordu. Bazen tüm karnım sertleşiyordu nefes alırken zorlanıyordum ama dinlenince geciyordu. Simdi sanki bi yerde yumruk gibi sertlesiyor. Ama düzenli kasılmıyor. Sadece uzun sürüyor bende yatıp dinleniyorum. Zaten 32 de nst bağlanacak o zaman anlaşılır.