Muhes08 16 haftadan beri bebeğimi hissediyorum küçük küçük suanda 18 haftalığız ama bazı zaman güçlü basende hiç hissetmiyorum karnımı ordan oraya sallıyorum hafif vuruyorum sıvazlıyorum ama tepki vermiyor, hareket etmesi için ne yapmam lazım
Asya61 Muhes08 canım bende 16.hafta da hissettim ama 20.haftaya kadar düzenli olmadı hatta 20 den sonra da çok düzeli değildi korkma ❤️
Muhes08 metehaninannesiii evet ilk gebelik ama 16. Haftadan beri hissediyorum aslında 18 olduk ama şimdi hissetmediğim zaman karnımı hareket ettirsem de yemek yesem de olmuyor tepki vermiyor normal mi yani
metehaninannesiii Muhes08 normal normal benim de ilk gebelik bende 19+2 haftaligim bizde 15.haftada hissettim o günden beri tek tük vuruyor 22.haftaya kadar bu şekilde olması normal
minikmercimek Tatlı birşeyler yiyip solunuza uzanın o zaman hareket edebilir ama ilk zamanlarda hem az hissediliyor bazende uzun süre hareket etmiyorlar uyuyorlar ordada sakin kalın siz hareket edecektir 😊
Muhes08 minikmercimek genelde sırt üstü yatınca karnım gerilince daha net hissediyorum gibi daha küçük olmasından kaynaklı herhalde, her gün farkedilecek derecede hissetmemek normal yani en azımdan içim rahatlamış oldu karnımı sağ sola oynatıyorum bastırıyorum ama tepki yok kafaya taktım bende
Muhes08 metehaninannesiii içim rahatladı tesekku ederim rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin insallah 🙏
minikmercimek Muhes08 evet 37. Haftamdayım bazen gün içinde o kadar az oluyor ki insan ister istemez bir panik oluyor ara sıra korkutuyor bu yaramazlar sen hiç rahatsız etme bastırarak minigi boşver o keyfi gelince baslar hareketlenmeye 😊
Muhes08 Asya61 herkes hergun hissediyorum şiddetli oluyor falan diyince bende sıkıntı yapmıştım kendime tesekkur ederim :)
Muhes08 Melikesvm 16. Haftada başlayınca hareketleri şimdi 18 olunca sıkıntı yaptım bende karnıma baskı yapınca neden tepki vermiyor :)
Melikesvm Muhes08 korkma ben o aralar seyrıyor gbı hıssedıyordum hep🥰 baze 3 4gun hareket hıssetmedım oluordu
en_guzel_emanetlerim Muhes08 bu kadar rahatsız etme daha çok küçük 20 25den sonra coknet hissediyorsun zaten şimdi bu kadar kurcalarsan bebeği strese sokarsin bu bile erken doğum sebebi
Su123 Muhes08 ilk gebelikse çok normal ben 22 haftamda net hissettim zaten 30 a kadar düzensiz oldu hareketleri bazı bebekler uysal olur günü gününe denk gelmez stres yapmayın çikolata yiyince baya hareketleniyor bazı bebekler