Mom850 Mest12 pozitif gibi duruyor yumurtlamadan ne zaman sonra yaptınız testi sağlıkla gelsin inşallah ❤️
dkbyk Mest12 Rabbim sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin kac haftalik tahmin edebiliyomusun son adetinden
Selmaavci Mest12 Rabim sağlıkla kucağınza versin inşallah ☺️ bişey sorcam ya benim dün adet günmdü olmdm üç test yaptım pzotf çıktı yarın kan verecm acaba çıkar mı testlerde yanılma payı varmi lütfen yardımcı olur musunuz.
Selmaavci Mest12 Ocak ayında kürtaj oldum adet düzensiz biraz uygulamaya göre dün gösterdi ama olmdm test pozitf yarın kan verecgim insalah çıkar ☺️
Yavuzz Selmaavci hayırlı olsun canm çıkar merak etme b3n adete 4gun kala yaptım çok çok silik çıktı foto da bile görünmüyordu ama ben gördüm kan verdim sonra 145 cıktı 2 haftalik🤲ınslalh tutunur bende geçen ay düşük yaptım ilk adetten sonra kaldim
Yavuzz Selmaavci aynen seninki baya net kesin çıkar yani kanda teşekkür ederim canm inslalh sende sağlıkla alırsın kucağına 🤲
Cadoloz Mest12 canimmm cok sevindim yaa belliydi zaten Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin 🙏🏻🤗