yunusemreninannesii Kızlar aranızda decavit kullananlar varmı ve kilo durumunuz nasıl iyi bir vitamin ancak çok kilo aldırdığı söyleniyor
Aleyna_kpln yunusemreninannesii ben kullandim canim baya aldiriyor ama onun sayesinde hic hasta olmadim cok hasta olan bir insanim normalde
Tugba__- yunusemreninannesii merhaba ben kullanıyorum memnunum ilk kullandığım zamanlar kabiz yapmıştı beni ama sonra bunyem alıştı kilo olayida yani iştahım açıldı ama ilerleyen haftalarda olduğum için diye düşünüyorum ilaçla alakası yok bence
Asil_Egem yunusemreninannesii bende kullanıyorum ama kilom da bi sıkıntı yok şuan canım almadım fazla
yunusemreninannesii kadriye25 ya bende tedirgin oldum baya araştırdım etrafımda daha önce kullanmış olanlarda çok güzel bir vitamin olduğunu ancak çok kilo aldırdığı söyleniyor bazı yerlerde doktorlar 3 günde bir içmeyi önermiş mesela hergün değil kafam karıştı benimde
Aysdgrmnci Ben 20 haftalığım 12′den beri kullanıyorum. 81 ile hamile kaldım ve 83 oldum. Ben daha çok kilo aldırıyor kısmını görmedim hatta gittiğim bir doktor kullanma dedi ama ben kendi doktorumun söylediğini yaparak devam ediyorum.
yunusemreninannesii Aleyna_kpln aldırıyor yani ben almak istemiyorum ya ben normalde duosvit kullanıyordum 22 haftalık hamileyim hiç kusma gibi şeylerde yaşamadım 4 kg almışım benim içtiğimde omega 3 te vardı sağlık ocağı önerince aldım ama kafam karıştı biraz kilo almaya elverişli bünyem var 60 kg hamile kaldım zaten o yüzden tedirginim kullanıp kullanmamakta
Aysdgrmnci yunusemreninannesii şöyle ben kanamam için acil olarak gittiğimde sordu. Kullamdığım ilaçları söyledi karnım erken büyüdüğü için sanırım benim o ilaçla kilolu olduğumı düşündü halbuki ben zaten kilolu hamile kalmıştım. 2 kg aldığımı duyunca yine de 60 kg üstüne bu ilaç verlmez vitamin kullanma doğal al falan dedi de. istambul’da neyn doğalını bulabileceğim ki ilaç değil vitamin bunlar diyerek sürekli takipli doktorumu dinliyorum. Aşırı iştah sçımı falan da olmadı.
yunusemreninannesii Aysdgrmnci anladım şimdi bende ya en iyisi ben kullanmıyım tedirgin oldum 60 kg üstüyüm ben en iyisi kullandığım vitamine devam edeyim onuda 3-4 günde bir alayım 😃ben duosvit kullandım bu zamana kadar içinde omega 3 te vardı
Gamzeoztrk Hergun düzenli olarak kullanmamı söyledi doktorum ve bencede baya kilo aldırıyor neredeyse 20 kilo aldım 🙄
yunusemreninannesii zenan8 yok ben başka takviye kullanıyordum zaten ama işte bunu sağlık ocağı önerdi bana bende çok merak ettim araştırıyım dedim
Gulseli Ben 36+5 deyim ve 5 aylıktan beri kullanıyorum öyle aşırı bi kilo yapmadı totalde 14 kilo aldım ki bence bu haptan değil.