Liva283 Merhaba güzel anneler daha 7 haftalık gebeyim ve karnım çok şişti ilk gebeliğimde böyle bişey olmadı daha çok var sonlara doğru epeyi şişerim diye korkmaya başladım varmı benim gibi olan aranızda
Gururunannesi Liva283 gaz olabilir suyunuz fazla olabilir . Benmde zayıf olmama rağmen akranlarımıza oranla göbeğim cok sis doktor suyun fazla dedi birde ztn gaz oldu mu insan hisseder bn hemen hissediyorum
tugbao Liva283 ben de 10+4 um karnim dunden beri 5-6 aylik gibi 😂 o kadar rahatsizim ki anlatamam. sanki balonmusum da uflemisler gibi bi gunde sistim.
Bsragrsy 21 haftalık hamileyim ilk aylar karnım okadar şişti ki anlatamam size korkmayın gaz şişkinliği olabilir 3 aydan sonra düzeliyorsunuz 🤗
Liva283 Bsragrsy çok teşekkür ederim.. benimde düzelir inş Ya şimdiden 5 aylık gibi görünüyor her ne kadar hamilelik sürecinde dış görünüşe takılmamaya çalışsamda biraz korktum çok şişerim diye 😊
Liva283 Gururunannesi çok teşekkür ederim.. bende gazdır diye düşünüyorum inş düzelir şimdiden 5 aylık gibi görünüyor 😊
Gururunannesi Liva283 ayy öyle çok kötü oluyor. Bana da bir kinayeli bakarlar ki inanamazsin . Aralarında ikiz mi acaba diye konuşmuşlar bnde duydum delirdim tabi 😒 terbiyesiz görgüsüzler
Bsragrsy Liva283 Yok yok hiç takılmayın ilk haftalar hatta aylar çok şiş oluyosunız dediğim gibi sonra geçiyor sağlıkla kucaklayalım inşallah ❤️
Liva283 Gururunannesi aslında dünyanın en mucizevi bişeyi bu kiloda alsak çirkinde olsak takmamız lazım içimizden insan çıkıyor kolay bişey değil ama yinede takılıyoruz maalesef 😂
Bsragrsy Gururunannesi evet ikiz hatta üçüz deseydiniz kime ne acaba ! Yani gerçekten insanları anlamıyorum evlenirsiniz çocuk düşünmezsiniz kesin bişey var derler hamile kalırsınız ayy çok şişmiş derler doğum yaparsınız sütün az çocuk doymuyo derler hiç birini takmayın konuşuyolar yani boş boş 😂
Gururunannesi Bsragrsy ah canım birde herşeyi boşverdim eşim bnden 12 yaş büyük 18 yaşındayım hala beni bol giydimmi bekâr sananlar var ama eşime gereksiz bir özgüven yüklüyorlar yoo senden büyük görünüyor fln eşimde yalan olduğunu biliyor tabi 😂